Mal1n Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 (edytowane) Witam :) Jakiś czas temu pytałem o cichy dysk, dziś przyszedł czas na chłodzenie procesora. Chcę wymienić boxa na coś innego, koniecznie pasywnego. Fundusze to około ~100 zł. Sprawdziłem jak nisko poleci procek, oto wyniki z 1.6Ghz @ 0.9V: Nie mam (i nie chcę) XP, ale mam nadzieję, że orthos pod wine nie kłamie :). Jak widać po tempach z prawej strony (29C) nie jest źle. I tu moje pytanie, czy istnieje chłodziwo które da radę pasywnie i na które starczy mi kasy? Edytowane 20 Grudnia 2008 przez Mal1n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 http://allegro.pl/item505698502_thermalrig...5_s478_am2.html Lekki przewiew i nie będzie problemu z uciągnięciem tego cepa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...