Melon55 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Witam Szukam płyty głównej na socket 755 do 300zł, docelowo będzie Quad ( narazie e2160 ), reszta mojego sprzętu to: 8800GT Palit 2GB Ram - planuje dokupić jeszcze 2Gb Dobrze gdyby miała SLI, ale wątpie że w tej cenie... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Asus P5QL PRO Bez SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Asus P5QL Pro i nie baw się w SLI tylko kup jedną a mocną grafę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melon55 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ok, wezmę chyba tego Asusa P5QL PRO, jeszcze jedno pytanko, czy opłaca się zmieniać grafe na 4850? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 http://allegro.pl/item509064950_abit_ab9_q...333mhz_x_f.html to tez jest nie głupia płyta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phoos Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ok, wezmę chyba tego Asusa P5QL PRO, jeszcze jedno pytanko, czy opłaca się zmieniać grafe na 4850? opłaca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 ew. Gigabyte EP35-DS3L tez bez SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msip Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ja jestem również za ASUSem P5QL PRO. Karta jedna mocniejsza, bo SLI z 8800GT i tak zbyt dobre nie będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melon55 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Podwyższyłem trochę limit, i zastanawiam się nad Asusem P5QL PRO a DFI BLOOD IRON, jednak DFI ma zasilanie 8 pinowe, mój zasilacz ma tylko 4 pinowe ( OCZ 500W ). Czy można to normalnie podłączyć? Nie będzie problemów? Wziąć Asusa czy DFI? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Na DFI więcej pokręcisz a nawet jak masz 4 pin wtyczkę to będzie śmigać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 A co sądzicie o Asus P5QL-E ? osiem faz, pod czterojajowca jak znalazł no i lepsze radiatory na chipsecie ? nie lepszy od Asus P5QL PRO ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 ,,E,, jest lepszy ;] jak możesz to bierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phoos Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 p5ql-e duzo lepszy do quada bedzie ale tez odpowiednio drozszy ;) ja bym bral p5ql-e sam niedlugo taka plyte kupuje a slyszalem od wielu osob ze jest rewelacyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melon55 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dziękuje za wszystkie porady, ostatecznie wybrałem DFI LanParty DK P35-T2RS i myślę że nie będę żałować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 DFI ma moim zdaniem jeden mankament trzeba robić clear comos Biosu zworką jak się przesadzi z podkręcaniem to trochę prymitywne rozwiązanie, a poza tym na tej płycie kręci się naprawdę super, ale cena to coś w okolicy 360 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vippiotrek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Wg mnie grafy Ci się nie opłaca zmieniać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...