Doris Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 cześć!!! szukam wszystkiego (dosłownie!) o wzmacniaczach optycznych POMOCY!!!!!!!!!!! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 to szukaj dalej - kto szuka ten znajdzie, polecam www.google.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doris Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 błagam pomóżcie mi bo oszaleje!!!! już z sieci wyszukałam wszystko co mogłam! polećcie mi jakieś stronki bądź cokolwiek!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Nie wiem co to za problem poszukać. http://www.technologie.pl/fiber/wzmacniacze.htm Jeden z pierwszych linków jakie gugle wypluły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doris Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 paranoik jakby to nie byl problem to bym do cholery tu nie pisala juz mam wszystkie strony z google!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! potrzebne mi cos wiecej widze ze sami idioci tu siedza!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Brawo. Chcesz się pożegnać? Bo zaczynasz mi na nerwy działać. Na guglach masz wszystko. A jak czegoś nie wiesz to może _ZAPYTAJ O KONKRET JAKIŚ_ a nie pytanie typu: 'powiedzcie mi wszystko o samochodach, na guglach już wszystko znalazłam'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...