lukanio007 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 witam mam problem bo zrobilem formata a nie mam sterownikow na plycie i niestety nie moge znalezc sterownika do plyty glownej oraz grafiki bo do dzwieku znalazlem. bardzo prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 witam mam problem bo zrobilem formata a nie mam sterownikow na plycie i niestety nie moge znalezc sterownika do plyty glownej oraz grafiki bo do dzwieku znalazlem. bardzo prosze o pomoc wypadało by dodać pod jaki system ...... >? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio007 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 xp professional Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 TU szukałeś? Ja mam trochę starszego lapka, i do niego tam wszystko znalazłem. Jak nie wiesz jaki model dokładnie masz, co wybrać z listy, to na spodzie laptopa powinieneś mieć "Short Model No" / "Model No" i tym się kieruj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio007 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 model to jest w nazwie tematu tutaj, pomoze ktos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Na spodzie lapa na pewno jest napisane: MODEL NO. PSAA8 (lub coś takiego) Sprawdz czy o to chodzi: KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio007 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 PSAA8U-SY102K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...