elektrykk Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Czas zamykać ten temacik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Fredek napisał(a): To jakaś prowokacja ma być? :lol2: całkiem niedawny model, poniżej 200pln i naprawdę ciekawa opcja ..... btw jakbyś tyle wypił to byś zrozumiał xDD . przepraszam wszystkich za ewentualne głupoty pisane po pijaku ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michuuu92 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 można zamknąc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansu (-+)'' Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 * TRZEBA~! :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Kyle napisał(a): To naturalne. ps. u mnie mam niezłe fale stojące tuż przy ścianach ps2. myślałeś o np. KRK ERGO do swojego zestawu ? nie bawie się w te poprawiacze - bardzo słabo sie spisują...miałem okazję bawic się dynaudio air....niby nieco lepiej dostosuje ale kazdy i tak ma inny sluch wiec trzeba poprawiac szkoda kasy - wole wiedziec ze wylecial mi na membtane porzadny czysty sygnal i myslec nad akustyka - poprawiacz jej nie zmieni tylko zequalizuje brzmenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michuuu92 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 mam już tą wieże w domu i to już jest krok milowy. jak bede miał kase i checi na lepszy sprzęt to go kupie. i ta aiwa mnie nadal zaskakuje na + ;) i to tyle z mojej strony, wy możecie uważac co chcecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Panowie mial ktos doczynienia z genius'ami 3000A? Jak to gra? Zastanawiam sie nad kupnem bo chce wymienic obecne glosniki (cos przypominajacego altusy) na cos co dokladniej odzwierciedli dzwiek, a microlaby sa teraz w kosmicznych cenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 3000A zagrają chyba podobnie do 2000X. Czyli dobrze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Na Labie ktoś porównał 3000A z 2000X bo miał oba komplety, warto poczytać :) Ogólnie wyszło na to, że 2000X dobre dla muzyki typu rap/itd. gdzie bardziej się liczą niższe tony, a 3000A mają trochę słabsze niższe tony, ale za to górę bardziej szczegółową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 nie patrz na to co wali tlucze czy gra glosno - bierz sprzet neutralny - bedziesz mjial ochote na bas to podkrecisz sobie na eq - lepsze to niz miec przewalone kollumny ktore nigdy neutralnie nie zagraja...... a jak chcesz basu to tylko zestaw z subem i to koniecznie drewnianym i regulowanym - no i masywnym - jak bedzie lekki to plyta chodnikowa na gore i poszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...