Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Fredek napisał(a):

To jakaś prowokacja ma być? :lol2:

całkiem niedawny model, poniżej 200pln i naprawdę ciekawa opcja ..... btw jakbyś tyle wypił to byś zrozumiał xDD . przepraszam wszystkich za ewentualne głupoty pisane po pijaku ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kyle napisał(a):

To naturalne.

ps. u mnie mam niezłe fale stojące tuż przy ścianach

ps2. myślałeś o np. KRK ERGO do swojego zestawu ?

nie bawie się w te poprawiacze - bardzo słabo sie spisują...miałem okazję bawic się dynaudio air....niby nieco lepiej dostosuje ale kazdy i tak ma inny sluch wiec trzeba poprawiac

szkoda kasy - wole wiedziec ze wylecial mi na membtane porzadny czysty sygnal i myslec nad akustyka - poprawiacz jej nie zmieni tylko zequalizuje brzmenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Labie ktoś porównał 3000A z 2000X bo miał oba komplety, warto poczytać :)

Ogólnie wyszło na to, że 2000X dobre dla muzyki typu rap/itd. gdzie bardziej się liczą niższe tony, a 3000A mają trochę słabsze niższe tony, ale za to górę bardziej szczegółową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie patrz na to co wali tlucze czy gra glosno - bierz sprzet neutralny - bedziesz mjial ochote na bas to podkrecisz sobie na eq - lepsze to niz miec przewalone kollumny ktore nigdy neutralnie nie zagraja......

a jak chcesz basu to tylko zestaw z subem i to koniecznie drewnianym i regulowanym - no i masywnym - jak bedzie lekki to plyta chodnikowa na gore i poszlo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi