SpiderMAN Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 ludzie - co wy tu wygadujecie ? przeciez sony czy tdk to oem liteona (stare sony oem ricocha) teac (48,52) to oem asusa... wystarczy sobie poszukac na necie a nie tak bezsensu radzic... to prawda, ale poczytaj testy sprzetu i ty nie wygaduj tutaj bez sensu... nawet inny firmware czy lekko zmieniona konstrukcja napedu moze powodowac, ze naped bedzie lepszy, chodziaz nie twierdze, ze gorszy albo na tym samym poziomie... poprostu inny Co racja to racja. Z tymze LiteOn to OEM TEACa - mechanika jest na tych samych podzespolach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Co racja to racja. Z tymze LiteOn to OEM TEACa - mechanika jest na tych samych podzespolach :) a kidys rozbiralem kilka nagrywarek TEAC i mialy chipy RICOH ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Co racja to racja. Z tymze LiteOn to OEM TEACa - mechanika jest na tych samych podzespolach :) a kidys rozbiralem kilka nagrywarek TEAC i mialy chipy RICOH ;) :) Jaki ten swiat maly ;) Ja mialem SANYO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 liteon oem teaca ? ;)) co ty za bzdury wypisujesz. to ze komponenty uzyte sa np. takie same o niczym nie swiadczy. to se za na tych samych chipsetach (asus&liteon na mediateku) tez nie znaczy ze jeden jest oem drugiego.. wiec skad ci to do glowy przyszlo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 liteon oem teaca ? ;)) co ty za bzdury wypisujesz. to ze komponenty uzyte sa np. takie same o niczym nie swiadczy. to se za na tych samych chipsetach (asus&liteon na mediateku) tez nie znaczy ze jeden jest oem drugiego.. wiec skad ci to do glowy przyszlo ? Tak naprawde to wszystkim producentom nagrywarek mechanike i elektronike bez firmwaru sprzedaja dwie lub trzy firmy :) Reszta to kosmetyka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 nie cfaniakuj od odpowiedzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 nie cfaniakuj od odpowiedzi ;):P :lol: I tak doszlo to tego, ze LiteOna poleca najwiecej ludzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 bierz LiTeona mam i sprawuje sie niezle tylko troche glosny ale spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ja dopiero co kupiłem Liteona 48/24/48 i jestem zadowolony. Testy jakości zapisu wypadają bardzo ładnie. Padł mi LG i w sumie miałem wybór w podobnych cenach LG i Liteon. Wybrałem Liteona bo tak się dziwnie złożyło że akurat w tym momencie miałem u siebie padnięte cdrw LG 4X kolegi i własne 1,5 roczne LG 16/10/40. Cóż podziałało to na mnie wielce przekonywująco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...