Iglak Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Jak w temacie! Płyta jest z miesięczną gwarancją! Chyba się nada do kręcenia XP1700+ , jak myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Nie wiem Czy się opłaca za 220zł. Ale wiem że to chyba najlepsza płyta na KT333 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Jak w temacie! Płyta jest z miesięczną gwarancją! Chyba się nada do kręcenia XP1700+ , jak myślicie? Wiesz co jeszcze się głupio pytasz :wink: Jasne że brać. Tylko koniecznie niech to będzie wersja 1,1. (naklejka z tyłu płyty), bo jak się nie mylę to 1,0 nie obsługuje t-bredów. Niemal każda sztuka do ok. 195-200 biega. POwyżej zaczynaja się schody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Na NF2 mnie nie stać, do ECS na Sis'ie nie mam zaufania. Pozostaje KT-400 lub 333 !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Jest to wersja 1.1 , ale płyta jest bez kabli! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Jest to wersja 1.1 , ale płyta jest bez kabli! bierz i calkuj po rkach ;p a co to za lolek sprzedaje takie mobo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 bierz, bierz. plytka calkiem solidna, a tym bardziej ze cena... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Sprzątneli mi ją w ostatniej minucie - Allegro Poszła za 214 zeta +wysyłka !!! [gluteus maximus] zbita ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Jak bys sie nie pytal gupio no fiorumie to bys ja mial :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 kurde!!!!! takie mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Jak bys sie nie pytal gupio no fiorumie to bys ja mial :D.A co, Ty ją łyknąłeś? :wink: Nie wydaje się wam, że za tania była? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 to kup intela, na pewno tani nie będzie. zaróno płyta jak i procesor. a dziwnie tanio ta poszła rzeczywiście. jak lookałem to mój abit kt7A na via 133A idzie za 175 zeta. a dałem za nią 600 zł ...... 3 lata temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...