michuuu92 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 a więc jak w temacie gdy chce włączyć gre czy film to komputer łapie zwisa podobnie sie ma przy wyłączaniu. mój sprzęt to: msi p43 neo3 fr zotac 9800gtx core 2 duo 7300 2gb ramu kingstona. moim zdaniem to grafika nie może przejść w 3D ale stery sa ok (chyba) wiec nie wiem sam. kumpla sprzęt złozy ł niedawno i takie dziwne zwisy ma :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 a zasiłka jaka? Potestuj kompa jakimś orthosem i 3Dmarkiem z zobacz czy się nie wywala... może chłodziwo żle załolożone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michuuu92 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 nie można odpalic poprostu jak chce uruchomic program to sie wiesza tak jakby grafika nie chciała zmienic trybu z 2d na 3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 tak tak... a co z tym zasilaczem w końcu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 a więc jak w temacie gdy chce włączyć gre czy film to komputer łapie zwisa podobnie sie ma przy wyłączaniu. mój sprzęt to: msi p43 neo3 fr zotac 9800gtx core 2 duo 7300 2gb ramu kingstona. moim zdaniem to grafika nie może przejść w 3D ale stery sa ok (chyba) wiec nie wiem sam. kumpla sprzęt złozy ł niedawno i takie dziwne zwisy ma :| To może być zasilacz,ale nie musi. Odinstaluj stery od grafy i zainstaluj najnowsze 180.48 ze strony nVidii-powinno pomóc. Jeśli nie,to spróbuj odpalić na innym PSU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...