Gość x_EP Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) Witam Chcę podłączyć tuner tvsat do komputera, potrzebuje wejście video. Tunery pci z tvin oraz przejściówki grabbery video na usb nie wchodza w gre bo nie ma do tego sterowników do visty x64. Wykombinowałem że kupie tania kartę np X600 z VIVO bo na moim Asusie x38 mam w końcu 2x pcie16. Mam tylko pytanie czy po podpięciu źródła do Radosława poprzez np S-Video będe mógł oglądać obraz w np oknie na monitorze podpiętym do pierwszej karty Gierforsa 8800gts? Może nawet jakimś dołączanym do kart Ati? Oraz czy jest jakiś podział tych wejść Video czy zawsze każde VIVO ma PAL B/D Edytowane 21 Grudnia 2008 przez EP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 to nawet nie ruszy - albo ati albo nvidia(x38 nie wspiera chyba jeszcze sli tylko crossfire) compro ma sprzet ktory dziala pod vista 64...i kilka innych firm tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 to nawet nie ruszy - albo ati albo nvidia(x38 nie wspiera chyba jeszcze sli tylko crossfire) compro ma sprzet ktory dziala pod vista 64...i kilka innych firm tez Dwie karty ati i nvidia naraz w komputerze pójdą i nie ma czegoś takiego że albo ati albo nvidia bo akurat miałem już takie połączenie. I nie pytałem się o sli, tylko mówiłem że mając dwa pci 16 mogę włożyć dwie karty graficzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...