Moriv Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) Witam, musze dzisiaj isc do sklepu i kupic sprzet. Chcialem przelozyc pamieci ze starego kompa ale zauwazylem ze tam mam kingstony 667 i raczej nie pojda mi na 800. Jakie pamieci byscie polecili z oferty proline.pl lub arest.pl do Core 2 Duo E8400 & Asus P5Q PRO. Edytowane 22 Grudnia 2008 przez Moriv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 A-Data EE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriv Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Hmm a mozesz mi powiedziec w ktorym z tych 2 sklepow je widzisz:> Zastanawiam sie miedzy OCZ Reaper a Patriotami tymi lub tymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 jak nie ma a-data to weź OCZ-ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...