fball Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników serwisu Pure pc! Już od dawna zastanawiam się nad wymianą mojej leciwej Karty graficznej gf leadtek winfast 6800le na coś mocniejszego a dokładnie chodzi mi o radosława HD3850. Z tego co widziałem na allegro najtańsze takie grafiki oscylują w granicach 300zł a to raczej nie na moją kieszeń. I moje pytanko czy po nowym roku ten radeon stanieje tak żeby można było go kupić za miej więcej 250zł?Wiem że zależy to też od dolara , czy pójdzie w dół po nowym roku?? Edytowane 22 Grudnia 2008 przez fball Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ciesz się, że są święta i mamy dzień dobroci dla trolli. http://forum.purepc.pl/kupic-f59/Karty-Gra...8r-t247006.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 A ja zadam takie pytanie - czy po nowym roku ten radeon stanieje tak żeby można było go kupić za miej więcej 250zł? Nie jesteśmy w posiadaniu szklanych kul, ani nie posiedliśmy zdolności wróżenia z fusów... :huh: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 3850 to na obecną chwile jest warty 250zł i to za wersje 512MB. Za więcej to tylko wydajniejsze 8800GS/9600GSO. IMHO odpuść 3850 i poczekaj aż będziesz wstanie mógł kupić 9600GSO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...