Skocz do zawartości
NevA

Black & White 2

Rekomendowane odpowiedzi

Jednym B&W się podoba innych nudzi, no a już nadchodzi 2 część. Peter M...(nie wiem jak sie jego nazwisko pisze:) ) Czyli twórca black and white obiecuje że będzie ona o wiele bardziej rozwinięta a chowańce mają być ponoć mądrzejsze i bardziej przewidywalne. Ja tam czekam z niecierpliwpością na premiere B&W II bo jest to spoxsio gra, wogle nowy pomysł, fajne rozwiązania (np sterowanie)No takiej gry jeszcze nie było.

Ale im więcej B&W ma zwolennikó tym więcej robi se też wrogów. Duzio ludów uważa że ta gra jest nuda i bezsensowna. No ludki, a co wy myślicie na temat tej gry ?? :) Doradzcie mi czy mam zacząć odkładać już kasiorke na 2 część :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchaj to jest tak jak byś powiedział, że masz 50 000 zl i chcesz kupic samochod i mamy ci doradzic. To jest pytanie na ktore musisz sobie odpowiedizec sam. Czytaj o grze, szukaj informacji. Moze uda sie sciagnac demo z netu i zobacz. Jak ci sie spodoba to kup. Nie pytaj innych czy cos ci sie bedzie podobac bo tego nie mozemy wiedizec. Ja wiem, że kupie tą gre. Ale ja kupie ją chocby dlatego, że mam jedynke i byla tak dobra ze chce w ten sposob dac zaraboic tworcy po raz drugi a czy bedzie dobra to sie okaze. Ta decyzje musisz podjac sam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty niezłe :!: A ta małpa na 3-ciej fotce :twisted: Wygląda całkiem spoko, grafa ujdzie. Dle mnie spox. Bede w to grać, bo w 1-dynke grałam dosyć długo, w końcu mi sie znudziło i uninstall :D No ale w to popykam napefno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GNZ myslisz chyba o Populusie.

Chociaz w pewnym sensie w tej grze rowniez spelniasz ta funkcje.

Widzialem filmiki z B&W2 i myslalem, ze strace rozum jak widzialem "chowancow" w akcji.

Jak sie LEW wq**** to mi ciary przeszly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GNZ myslisz chyba o Populusie.

Chociaz w pewnym sensie w tej grze rowniez spelniasz ta funkcje.

Widzialem filmiki z B&W2 i myslalem, ze strace rozum jak widzialem "chowancow" w akcji.

Jak sie LEW wq**** to mi ciary przeszly.

Podaj link do tego filmiku :!: :!: Sam nie jesteś podziel się :!: :!: :twisted:

Każdy chce obejrzeć to cudo :twisted: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi