NevA Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Jednym B&W się podoba innych nudzi, no a już nadchodzi 2 część. Peter M...(nie wiem jak sie jego nazwisko pisze:) ) Czyli twórca black and white obiecuje że będzie ona o wiele bardziej rozwinięta a chowańce mają być ponoć mądrzejsze i bardziej przewidywalne. Ja tam czekam z niecierpliwpością na premiere B&W II bo jest to spoxsio gra, wogle nowy pomysł, fajne rozwiązania (np sterowanie)No takiej gry jeszcze nie było. Ale im więcej B&W ma zwolennikó tym więcej robi se też wrogów. Duzio ludów uważa że ta gra jest nuda i bezsensowna. No ludki, a co wy myślicie na temat tej gry ?? :) Doradzcie mi czy mam zacząć odkładać już kasiorke na 2 część :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 wp.pl - dział gry- szukaj www.gryonline.pl - encyklopedia gracza -szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Słuchaj to jest tak jak byś powiedział, że masz 50 000 zl i chcesz kupic samochod i mamy ci doradzic. To jest pytanie na ktore musisz sobie odpowiedizec sam. Czytaj o grze, szukaj informacji. Moze uda sie sciagnac demo z netu i zobacz. Jak ci sie spodoba to kup. Nie pytaj innych czy cos ci sie bedzie podobac bo tego nie mozemy wiedizec. Ja wiem, że kupie tą gre. Ale ja kupie ją chocby dlatego, że mam jedynke i byla tak dobra ze chce w ten sposob dac zaraboic tworcy po raz drugi a czy bedzie dobra to sie okaze. Ta decyzje musisz podjac sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Mi sie gra podoba :]. I tez czekam z niecierpliwoscia na czesc II-ga :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Jak w temacie. Czy ktos ma jakies w miare precyzyjne info ?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 01.02.2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 01.02.2004Zkąd to wiesz?? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Jasne już to widzę, przecierz zawsze te najbardzie oczekiwane premiry przekładają w ostatniej chwile i to kilka razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Agaaa poszukaj na stronach o grach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Dzisiaj czytalem na gry.wp.pl zapowiedz: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra...26,5376,2213,-1 looknijcie :) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ty niezłe :!: A ta małpa na 3-ciej fotce :twisted: Wygląda całkiem spoko, grafa ujdzie. Dle mnie spox. Bede w to grać, bo w 1-dynke grałam dosyć długo, w końcu mi sie znudziło i uninstall :D No ale w to popykam napefno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ja wciaz w to szpilam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 B&W byla calkiem spoko chyba ja odkurze. Ostatnio skonczylem DK2 i sie zastanawiam w co znow popykac. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 1 byla niezla, zobaczymy jaka bedzie 2. chyba najbardziej nowatorska gra ostatnich dwoch lat, poza Maxem Paynem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Mnie sie 1 nie podobała... jakaś nudna taka jak flaki z olejem. Pograłem dwa dni i odstawiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan-10000 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Czy wiadomo coś o wspaniałej grze Black & White ?? Ludzie piszcie wszystko co wiecie o tej grze . :) POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 zainteresowany jestem,wiec wyciagam temat na gore tematow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 czy to chodzi o ta gre gdzie sie jest bogiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 GNZ myslisz chyba o Populusie. Chociaz w pewnym sensie w tej grze rowniez spelniasz ta funkcje. Widzialem filmiki z B&W2 i myslalem, ze strace rozum jak widzialem "chowancow" w akcji. Jak sie LEW wq**** to mi ciary przeszly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 ups nie doczytalem ze w temacie jest B&W 2 ... i zdziwilo mnie ze takie napiecie wywoluje gra ktora mialem pare lat temu :D Kaeres - nie myle sie - napewno w tej grze tez jest sie bogiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 I nikt nic nie wie? :(, Giera jest świetna pamiętam jak się zagrywałem w 1 :), normalnie total :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 dzis dostalem jakis spamik o tej grze :> ale jak kazdy spamik wyladowal w koszu :> qmpel mowi, ze juz niedlugo b&w2 ma byc dostepne :> do zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Oby jak najszybciej bo 1 była zajedwabista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan-10000 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Gierka bedzie zajawkowa . Jedyka była zajawa , a dwójka sto razy lepsza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Gierka bedzie zajawkowa . Jedyka była zajawa , a dwójka sto razy lepsza :Doby, oby ... wiesz jak zdarza sie, ze spieprza sequele :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuti2 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Black & White boska giera... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 :-> http://www2.bwgame.com/static/bw2003/bw2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 skad mozna zessac trailer B&W2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 moze www.fileplanet.com , tam duzo jest wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 GNZ myslisz chyba o Populusie. Chociaz w pewnym sensie w tej grze rowniez spelniasz ta funkcje. Widzialem filmiki z B&W2 i myslalem, ze strace rozum jak widzialem "chowancow" w akcji. Jak sie LEW wq**** to mi ciary przeszly. Podaj link do tego filmiku :!: :!: Sam nie jesteś podziel się :!: :!: :twisted: Każdy chce obejrzeć to cudo :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...