Bulsky Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 wlasnie..potwierdzam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 To nie jest film stricte o B&W 2. Z targow E3, gdzie byly pokazy HL2 miedzy innymi. Mialem taki film relacje z calych targow. Wywiad z Valve oraz wlasnie wywiad z tworcami B&W 2 i oczywiscie fragmenty gry, jak tworzyli grafike. Jak znajde to podam link bo filmu juz nie mam na hdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 http://www.odbproductions.com/movie.php?itemid=14 Ale teraz cos nie dziala sciaganie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Mi działa ten większy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 witam, cos ten temat marnie szkończył ;P ale do rzeczy, dzisiaj pokazał się oficjalny trailer i po obejrzeniu go mam jewszczewiekszą ochote na te gre. tutaj link Trailer B&W2 P.S. wie ktoś moze kiedy ma być premiera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Obejrzalem i stwierdzilem,ze ta gra wyglada o wiele gorzej niz na tych screenach z oficjalnej strony i jeszcze skacze.PS - Bielski,chyba w to nie chcesz pograc u siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Dokladnie mam takie same odczucia co Hydro ... Ten chowaniec na screenach byl pelen szczegołow (owlosienie podobne do wlosow nalu nVIDII :)), natomiast w samym trailerze nie robi takiego wrazenia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 jesli chodzi o sprzet to nie ma co, spróbuje odpalic to u siebie :) zobaczymy co z tego wyjdzie ale mysle że jeszcze długo poczekamy aż to sprawdze. macie racej screeny są bardziej dokładne ale i tak jest na co czekać :] P.S. na tym sprzecie co mam w podpise w demko BiA gram sobie na 1024x768 i detala tak część na medium ale większość na low i gra mi sie komfortowo :D, a i jeszcze grałem w HL2 na tej maszynce z detalami na medium, rewelka nie była, troszke się cieło ale grałem. sorry za OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 B & W 2 is GOLD tu! :> nic tylko czekac , oficjalna premiera 07.października 2005! (nieoficjalnie tydzien wczesniej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 oby tygrysek byl taki sam jak w jedynce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 oby tygrysek byl taki sam jak w jedynce :D 1658110[/snapback] mówisz ;) to patrz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 to nie tygrysek ;) tylko lew :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 to nie tygrysek ;) tylko lew :D hehe 1658140[/snapback] :) no faktycznie Nierealny ale jest tez to cos, przypominające orangutana :) niemniej ja juz sie nie moge doczekac wydania i wersji PL pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 a wlsanie jak z PL verszyn poczekamy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Ja ofkoz na Polska czekam... kurde za duzo wszystkiego jest ;] Na angol nie narzekam, ale zawsze cos umknie... juz widze te txt diobelka i aniolka... Jedynka byla swietnie zlokalizowana... do dzis pamietam i ich piosenka... "potrzeba na drewna by wyplyyynac z tad" <lol> Gierka miala mase smaczkow, mam andzieje ze w drugiej czesci tego nie zabraknie. Na grafike rowniez nie powinnismy narzekac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (...) Gierka miala mase smaczkow, mam andzieje ze w drugiej czesci tego nie zabraknie. Na grafike rowniez nie powinnismy narzekac ;) 1658327[/snapback] no pewnie ze bedzie bosko zlokalizowana, przynajmniej mozna wstepnie to zauwazyc na filmikach ze strony producenta :) polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 W nowym CDA juz bedzie recka chyba... albo byla? Macie jakies screnny nowe? Jakas recka w necie? I co najwazniejsze - GRAL KTOS JUZ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 gdzieś czytałem że gra jest kiepska i nudna jak flaki z olejem :( dostała bodajże w pc gamer 74% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 PO PIERWSZE: PISZE SIĘ STĄD Po drugie ;) też nie mogę się doczekać tej wymiotliwej gierki :) . Pamiętacie ten tekst: "śmieeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrććććććććććććć" ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Ja pamietam... jak sie cos zlego robiolo to koebicy glos to mowil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) ^ e tam , mam to ale jeszcze nie gralem :P , dobra zagralem w to , i mam mieszane uczucia , zrobil sie z tego masowy rts , wybuduj domy , przyporzadkuj ludzi do pracy itp troche nudne to sie robi , skoro musisz robic to samo ciagle , nie wspominajac o bledach z przejscia z jednej wyspy na druga moj wilk stal sie lwem i zapomnial wszystko czego go nauczylem , graficznie to super wyglada ale czasami jak sie duzo dzieje fpsy potrafia zjechac do dolu ze sie robi slideshow Edytowane 7 Października 2005 przez 730 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) ^ e tam , mam to ale jeszcze nie gralem :P , dobra zagralem w to , i mam mieszane uczucia , zrobil sie z tego masowy rts , wybuduj domy , przyporzadkuj ludzi do pracy itp troche nudne to sie robi , skoro musisz robic to samo ciagle , nie wspominajac o bledach z przejscia z jednej wyspy na druga moj wilk stal sie lwem i zapomnial wszystko czego go nauczylem , graficznie to super wyglada ale czasami jak sie duzo dzieje fpsy potrafia zjechac do dolu ze sie robi slideshow 1687003[/snapback] A jaki masz sprzet jesli mozna oczywiscie wiedziec ?? Edytowane 7 Października 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) 3.5 venice , 2x512 , 6800 ultra , wszystko na high w 1280x1024 bez aa i mam 30-40 fps czasami zjedza masakrycznie , po kilunastu minutach grania jakby byly memory leaki , testowalem to tez na 2.8 , 2x512 i 9800 pro , nie dalo sie grac , 10 fps w 1024x768 z wszystkim na low , molyneux znowu wszystkich w h zrobil edit - zainstalowalem 81.82 drivery i jest o wiele lepiej Edytowane 7 Października 2005 przez 730 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) eh ja mam dokladnie te same spadki fps :? a gra jakas taka srednia =/ moze za duzo sie po niej spodziewalem , ale kompletnie mnie nie wciaga :blink: Edytowane 7 Października 2005 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 No to wiemy ze nic ciekawego. Napewno nie zagram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eros_14 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Jak dlamie gra fajna aby nie moge przejść jednej żeczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 730, masz racje 81.84 są dobre do BLACK WHITE 2. NAWEt w INFO pisze, że przyśpieszają tą gre, i w ogóle usuwa ubytki w teksturach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 nie ma , jest tylko CLONE CD BWT. A slyszalem ze w tej CLONE CD BWT nie ma MULTILANGUAGE. Jest podobno w DVD tylko. To prawda? czy w obydwu jest? CHodzi mi o ten POLSKI język. 1688291[/snapback] jest wersja dvd , tyle ze nie tam gdzie szukasz :P , a wogole to po pograniu troche dluzej w bw2 , moge smialo stwierdzic ze bw1 byl lepszy , lepsza asmosfera zadania tutaj nawet nie czujesz sie jak bog , twoj chowaniec jest jak robot , gowno praktycznie mozesz zdzialac , jak grasz nie masz uczucia ze grasz w black and white tylko w jakis podrzedny rts , tutorial jest za dlugi , gra zbyt linearna , musisz czesto robic to co autorzy sobie zazycza , w bw 1 byly lepsze rozwiazania , cuda sa takie sobie , wogole ta gra jest jakas dziwna , wiekszosc tych zapowiadanych wielkich zmian i wogole nawet nie ma , mogli by dac bw 1 z taka grafika , i by bylo lepiej niz teraz , cale te wielkie wojny itp sa beznadziejne i strasznie uproszczone , zdobywanie miasta to zart , nie musisz nawet armi robic ani maszyn oblezniczych wystarczy chowaniec i jeden pluton do zdobycia miasta , gra jest prosta na maxa , ai wroga jest beznadziejnie glupie , nie ma trybu skirmish , co podobno ma byc w patchu dodane , wogole to juz nie jest bw 2 , wiecej zabawy w budownictwo i inny shit ktory mogli by pominac niz bycie bogiem i wychowywaniem swojego zwierzatka , widac ze postawili tylko na grafe , bo gra jest obdarta ze wszystkiego innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Podobno podczas instalacji widnieje uroczy napis (cos w tym stylu): nad ta gra pracowala wielu ludzi. Wielu poswiecilo swoje zycie na BW2. Mamy nadzieje, ze gra wa msie spodoba, :b!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Gierka na początku ciekawa. Chociaż, hmm. 1280x1024 high i mi się tnie dość konkretnie przy walce z Aztecami... Może zmienie na te stery co wcześniej podaliście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...