Skocz do zawartości
NevA

Black & White 2

Rekomendowane odpowiedzi

To nie jest film stricte o B&W 2.

Z targow E3, gdzie byly pokazy HL2 miedzy innymi.

Mialem taki film relacje z calych targow. Wywiad z Valve oraz wlasnie wywiad z tworcami B&W 2 i oczywiscie fragmenty gry, jak tworzyli grafike.

Jak znajde to podam link bo filmu juz nie mam na hdd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obejrzalem i stwierdzilem,ze ta gra wyglada o wiele gorzej niz na tych screenach z oficjalnej strony i jeszcze skacze.PS - Bielski,chyba w to nie chcesz pograc u siebie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chodzi o sprzet to nie ma co, spróbuje odpalic to u siebie :) zobaczymy co z tego wyjdzie ale mysle że jeszcze długo poczekamy aż to sprawdze. macie racej screeny są bardziej dokładne ale i tak jest na co czekać :]

P.S.

na tym sprzecie co mam w podpise w demko BiA gram sobie na 1024x768 i detala tak część na medium ale większość na low i gra mi sie komfortowo :D, a i jeszcze grałem w HL2 na tej maszynce z detalami na medium, rewelka nie była, troszke się cieło ale grałem. sorry za OT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ofkoz na Polska czekam... kurde za duzo wszystkiego jest ;] Na angol nie narzekam, ale zawsze cos umknie... juz widze te txt diobelka i aniolka...

Jedynka byla swietnie zlokalizowana... do dzis pamietam i ich piosenka...

"potrzeba na drewna by wyplyyynac z tad" <lol>

Gierka miala mase smaczkow, mam andzieje ze w drugiej czesci tego nie zabraknie. Na grafike rowniez nie powinnismy narzekac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Gierka miala mase smaczkow, mam andzieje ze w drugiej czesci tego nie zabraknie. Na grafike rowniez nie powinnismy narzekac ;)

1658327[/snapback]

no pewnie ze bedzie bosko zlokalizowana, przynajmniej mozna wstepnie to zauwazyc na filmikach ze strony producenta :)

polecam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

^ e tam , mam to ale jeszcze nie gralem :P , dobra zagralem w to , i mam mieszane uczucia , zrobil sie z tego masowy rts , wybuduj domy , przyporzadkuj ludzi do pracy itp

troche nudne to sie robi , skoro musisz robic to samo ciagle , nie wspominajac o bledach

z przejscia z jednej wyspy na druga moj wilk stal sie lwem i zapomnial wszystko czego go nauczylem , graficznie to super wyglada ale czasami jak sie duzo dzieje fpsy potrafia zjechac do dolu ze sie robi slideshow

Edytowane przez 730

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

^ e tam , mam to ale jeszcze nie gralem :P , dobra zagralem w to , i mam mieszane uczucia , zrobil sie z tego masowy rts , wybuduj domy , przyporzadkuj ludzi do pracy itp

troche nudne to sie robi , skoro musisz robic to samo ciagle , nie wspominajac o bledach

z przejscia z jednej wyspy na druga moj wilk stal sie lwem i zapomnial wszystko czego go nauczylem , graficznie to super wyglada ale czasami jak sie duzo dzieje fpsy potrafia zjechac do dolu ze sie robi slideshow

1687003[/snapback]

A jaki masz sprzet jesli mozna oczywiscie wiedziec ?? Edytowane przez hydro2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3.5 venice , 2x512 , 6800 ultra , wszystko na high w 1280x1024 bez aa i mam 30-40 fps czasami zjedza masakrycznie , po kilunastu minutach grania jakby byly memory leaki , testowalem to tez na 2.8 , 2x512 i 9800 pro , nie dalo sie grac , 10 fps w 1024x768 z wszystkim na low , molyneux znowu wszystkich w h zrobil

edit - zainstalowalem 81.82 drivery i jest o wiele lepiej

Edytowane przez 730

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma , jest tylko CLONE CD BWT. A slyszalem ze w tej CLONE CD BWT nie ma MULTILANGUAGE. Jest podobno w DVD tylko. To prawda? czy w obydwu jest?

CHodzi mi o ten POLSKI język.

1688291[/snapback]

jest wersja dvd , tyle ze nie tam gdzie szukasz :P , a wogole to po pograniu troche dluzej w bw2 , moge smialo stwierdzic ze bw1 byl lepszy , lepsza asmosfera zadania

tutaj nawet nie czujesz sie jak bog , twoj chowaniec jest jak robot , gowno praktycznie mozesz zdzialac , jak grasz nie masz uczucia ze grasz w black and white tylko w jakis podrzedny rts , tutorial jest za dlugi , gra zbyt linearna , musisz czesto robic to co autorzy sobie zazycza , w bw 1 byly lepsze rozwiazania , cuda sa takie sobie , wogole ta gra jest jakas dziwna , wiekszosc tych zapowiadanych wielkich zmian i wogole nawet nie ma , mogli by dac bw 1 z taka grafika , i by bylo lepiej niz teraz , cale te wielkie wojny itp sa beznadziejne i strasznie uproszczone , zdobywanie miasta to zart , nie musisz nawet armi robic ani maszyn oblezniczych wystarczy chowaniec i jeden pluton do zdobycia miasta , gra jest prosta na maxa , ai wroga jest beznadziejnie glupie , nie ma trybu skirmish , co podobno ma byc w patchu dodane , wogole to juz nie jest bw 2 , wiecej zabawy w budownictwo i inny shit ktory mogli by pominac niz bycie bogiem i wychowywaniem swojego zwierzatka , widac ze postawili tylko na grafe , bo gra jest obdarta ze wszystkiego innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno podczas instalacji widnieje uroczy napis (cos w tym stylu): nad ta gra pracowala wielu ludzi. Wielu poswiecilo swoje zycie na BW2. Mamy nadzieje, ze gra wa msie spodoba,

:b!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi