mechl!k Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Nastepnym razem banuje za warezownie w temacie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Mam klopoty z dzwiekiem w tej grze, po kilku minutach grania zaczyna trzeszczeć dzwiek, ma ktos podobnie albo ma rozwiazanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik_druid Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Y raczej nie u mnie na sb live ! piekne nutki :D Ja mam za to inny problem z radkiem 9550 czesc opcji graficznych jest niedostepna nie wiem dlaczego przeciez radek ma pelne wspomaganie dx 9.0 . Podobnie zreszta bylo w gta sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) @Ryban Potestuj może inne wersje sterów od dźwiękówki. Miałem troszkę inny problem z wydajnością grafiki i bardzo pomogła zmiana sterowników na najnowsze bety - zyskałem ok 5-7FPS. Edytowane 9 Października 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Jak zmienic na 2 przyciskowa myszke?W treningu trzeba srodkowego przycisku,a ja nie mam. Niemoge przejsc.A skroty od klawiatury nie dzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 http://www.gamershell.com/news/25406.html\\ HAHAH pierwszy patch i juz 106mb :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Zasysamy. Nie chce mi się nowych sterów instalować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 TO jak wam idzie w tym treningu? z tym srodkowym przycieskiem Wyslij mi ktos savy po treningu , na sew333@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Juz sobie poradzilem. W Skrótach klawiszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ta gra jest świetna. Jestem na etapie budowy świątyni. Daleko to nie jest ;] Ale i tak czuje jakbym pół gry przeszedł ;] Gra jest bardzo przyjemna graficznie. Mrówki sobie chodzą. Wodą ładnie faluje. Baby dzieci rodzą ;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Poca, mam pytanie - grales w B&W1? ;b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ciutke ;] Miałem za kiepski sprzęt że to ruszyć. Czym się różni od jedynki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Wiedzialem ;] Prawie kazdemu, co gral w bw1, dwojka nie przypadla do gustu ;) Ogolnie chodzi o to, ze bw2 to zwykly rts, a pierwsza czesc to wtedy sie juz bylo bogiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 A teraz się nie jest? :> Jakie są dokładnie różnice między 1 a 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 roznica jest taka ze w bw 1 byles bogiem , tutaj jestes burmistrzem miasta , lol , cala magia jaka byla owiane bw1 zanikla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ale burmistrz nie może kamieni podnościć :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 A dlaczego?? Chyba ze przez spasiony brzuch :D Ja jedynke bardzo lubilem, dwojke bede moze mial w tygodniu. Boje sie jedynie o to ze nie bedzie czasu na chowanca i ze on moze byc zbyt malo przydatny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik_druid Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Troche pytanie z innej beczki , jak mierzycie fps z BNW2 , kiedys odpalalem ati toola lub ati tray toola i mi samo pokazywalo klatki w prawym gornym rogu a teraz zonk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Użyj Frapsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Dokladnie jak napisal 730. Jak tutaj jest sie bogiem, to ja jestem pioorek. Eeeee, papiez ;p. 1 byla troche zabugowana (zmniejszanie sie chowanca itp), ale miala to cos co przyciagalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Łe no czyli to nie jest sie bogiem :| To czemu jest ciagle ta łąpa i chowaniec przeciez to byly atrybuty Boga w BaW 1 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Hejka, przylacze sie moze do rozmowy i dodam pare slow odsiebie :) Jesli chodzi ob BiW2 to mnie sie podoba, i czuje ze jestem bogiem, w jedynke gralem tez mi sie podobala. Wkocu niezapomnijmy ze 2 to "dwujka" a nie dodatek do 1, dlatego tez ewoluowala i stala sie czym pokoroju RTS, ale niecalkiem. RTS-y znudzily mi sie juz na poziomie Generals, a jednak tutaj tak tego nieodczuwam. Grafika genialna, moglbym powiedziec ze najlepsza jaka widzialem na PC, lecz jednak tego niepowiem bo zaraz zostal bym rozplaskany o ramke forum. Pozdrawiam, i polecam B&W2 Edytowane 10 Października 2005 przez Nozgul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 @Ryban Potestuj może inne wersje sterów od dźwiękówki. Miałem troszkę inny problem z wydajnością grafiki i bardzo pomogła zmiana sterowników na najnowsze bety - zyskałem ok 5-7FPS. 1690988[/snapback] o ktorych sterach mowisz dokladnie? bo na tym co w podpisie z tym ze grafa 500/700 nie jest rozowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 A moze by ktos wrzucił jakis filmik z b&W2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 A moze by ktos wrzucił jakis filmik z b&W2? 1695524[/snapback] Oj nie radze.Bez tego gra skacze jak zabka a zwlaczonym frapsem?? Chcesz zobaczyc pokaz slajdow ?? Nawet na GF7800gtx pewnie by byl z wlaczonym, frapsem.Ta gra ma najwieksze wymagania w historii gier na czele z BP,jednak w przeciwienstwie do BP ta gre tlumaczy najlepsza grafika jaka wyszla na peceta a BP samadlugosc obszaru niezabardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser3k Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Czy mozecie właczyć opcję blooming( bodajże efekt gorącego powietrza i poświaty ,a w takiej grze storzy to naprawdę świetny klimat) ja mam gf6600 i widziałem ten efekt w wielu innych grach , a tu się nie da .Czyżby taki chwyt marketingowy ATi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Czy mozecie właczyć opcję blooming( bodajże efekt gorącego powietrza i poświaty ,a w takiej grze storzy to naprawdę świetny klimat) ja mam gf6600 i widziałem ten efekt w wielu innych grach , a tu się nie da .Czyżby taki chwyt marketingowy ATi?? 1696532[/snapback] Moj kolega ma gf6600 i ma aktywne wszystkie opcje w tym blooming,wiec masz cos chyba ze sterami.Sprobuj 81.84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser3k Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) mam takie:( nawet cieni nie ma chociaż są na ON Edytowane 12 Października 2005 przez ser3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 http://toya.net.pl/~poca/black_and_white_2.WMV 1280x1024 full Bez aznio i aa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Kiedy wyjdzie polska wersja bw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...