Skocz do zawartości
NevA

Black & White 2

Rekomendowane odpowiedzi

@Ryban

Potestuj może inne wersje sterów od dźwiękówki.

Miałem troszkę inny problem z wydajnością grafiki i bardzo pomogła zmiana sterowników na najnowsze bety - zyskałem ok 5-7FPS.

Edytowane przez Boxster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra jest świetna.

Jestem na etapie budowy świątyni. Daleko to nie jest ;] Ale i tak czuje jakbym pół gry przeszedł ;]

Gra jest bardzo przyjemna graficznie. Mrówki sobie chodzą. Wodą ładnie faluje. Baby dzieci rodzą ;]]]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka, przylacze sie moze do rozmowy i dodam pare slow odsiebie :)

Jesli chodzi ob BiW2 to mnie sie podoba, i czuje ze jestem bogiem, w jedynke gralem tez mi sie podobala.

Wkocu niezapomnijmy ze 2 to "dwujka" a nie dodatek do 1, dlatego tez ewoluowala i stala sie czym pokoroju RTS, ale niecalkiem. RTS-y znudzily mi sie juz na poziomie Generals, a jednak tutaj tak tego nieodczuwam.

Grafika genialna, moglbym powiedziec ze najlepsza jaka widzialem na PC, lecz jednak tego niepowiem bo zaraz zostal bym rozplaskany o ramke forum.

Pozdrawiam, i polecam B&W2

Edytowane przez Nozgul

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Ryban

Potestuj może inne wersje sterów od dźwiękówki.

Miałem troszkę inny problem z wydajnością grafiki i bardzo pomogła zmiana sterowników na najnowsze bety - zyskałem ok 5-7FPS.

1690988[/snapback]

o ktorych sterach mowisz dokladnie? bo na tym co w podpisie z tym ze grafa 500/700 nie jest rozowo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze by ktos wrzucił jakis filmik z b&W2?

1695524[/snapback]

Oj nie radze.Bez tego gra skacze jak zabka a zwlaczonym frapsem?? Chcesz zobaczyc pokaz slajdow ?? Nawet na GF7800gtx pewnie by byl z wlaczonym, frapsem.Ta gra ma najwieksze wymagania w historii gier na czele z BP,jednak w przeciwienstwie do BP ta gre tlumaczy najlepsza grafika jaka wyszla na peceta a BP samadlugosc obszaru niezabardzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mozecie właczyć opcję blooming( bodajże efekt gorącego powietrza i poświaty ,a w takiej grze storzy to naprawdę świetny klimat) ja mam gf6600 i widziałem ten efekt w wielu innych grach , a tu się nie da .Czyżby taki chwyt marketingowy ATi??

1696532[/snapback]

Moj kolega ma gf6600 i ma aktywne wszystkie opcje w tym blooming,wiec masz cos chyba ze sterami.Sprobuj 81.84

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi