zaxi Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witam Mam odtwarzacz Wiwa HD-238. Zakupiłem głośniki Creativ A500 1.5(Sub,centralny i cztery satelity) Z suba wychodza 3 wtyki Jack stereo.(zielony-FRONT, czarny -REAR,pomarańczowy/żółty-CENTER/SUBWOOFER) Chce podłączyć je do Wiwy, która ma gniazda RCA analogowe do 1.5 Zakupiłem przejściówki z jack na RCA. Podłaczyłem Efekt graja tylko dwa głośniki z przodu lewy i prawy i sub. Dwa z tyłuł i centralny milczą. W ustawieniach wiwy ustawiłem na system 1.5 głośniki i dzwięk(co moge jedzcze ustawić?) zakupiona przejściówka gniazda w wiwie Jack z creativa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Może oglądasz materiał który nie daje dźwięku 5.1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxi Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Może oglądasz materiał który nie daje dźwięku 5.1 ? taa... sprawdziłem to masz racje. Czy można z te głośniki ustawić tak, żeby wszystkie grały mimo, że nie mają sygnału 1.5? Wiem, że głośniki Logitecha tak mają, jest to funkcja Matrix . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Szukaj w opcjach dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...