turkuć Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 moj zasolacz to HuntKey 300 W nabyty razem z obudowa modecom prostation rzecz w tym ze kiedy ogladam telewizja na karcieTV i naprzyklad dysk zaczyna pracowac ( cos kopiuje itp. ) obraz TV zaczyna drgac i pojawiaja sie poiome pasy, a jezeli wsune cdrom z cd i zaczyna go mielic to obraz tv znika ( ro bi sie niebieski ) na starym kompie beznowej plyty, procka i pamieci wszystko bylo ok jak myslicie czas mymienic zaslike ? config jak w podpisie, plus karta tv, modem i 3 zalmany na 5V wiem ze jestmozliwosc sprawdzenia napiec, po ktorych sie wnioskuje ze zasilka juz nie daje rady - jak to sie robi ? zsatanawiam sie nad zasilaczem ATX - 550W Q-Tec DualFan https://www.allegro.pl/show_item.php?item=12087836 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 najprostrzym sposobem bedzie wymienic zasilke albo poodpinac zbedne urzadzenia. btw podaj napiecia w czasie ogladania tego filmu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 i co wy na to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 sorki cos nie wyszlo tak wiec, podaje za SpeedFan 4.08: +3.3V - 2.88V +5V - 4,68V +12V - 12,40V -12V - -11,95V chyba jest fatalnie co czeka mnie wymiana zasilki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 O to musisz kupić nową zasiłkę!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 sorki cos nie wyszlo tak wiec, podaje za SpeedFan 4.08: +3.3V - 2.88V +5V - 4,68V +12V - 12,40V -12V - -11,95V chyba jest fatalnie co czeka mnie wymiana zasilki ? Te 5+ troche fatalne ale reszta w normie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...