ModdingKing Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 odlewane są z żywicy specjalnej do odlewów a forma robiona z silikonu specjalnego do form. Cały proces przedstawię bo takich różnych form będę wykonywał więcej. Sorrki ale w domu nie mam neta bo coś się zrypało a w dodatku jestem chory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Powrotu do zdrowia zatem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz1i Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) No widzę że znowu coś tam dłubiesz, ja jakoś do tego cierpliwości nie mam. Poprzedni projekt śledziłem i ten też będę. Co do tych odlewów kiedyś też coś chciałem skopiować i znalazłem taki Poradnik. Od postu 78. Edytowane 25 Stycznia 2009 przez mazii-m2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonn14 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Czekam na kolejne update'y bo temat troszkę przygasł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Czekam na kolejne update'y bo temat troszkę przygasł ;)Nie wygasł po prostu czekam cały czas na powrót płyty głównej z serwisu ponieważ była padnięta a to trochę trwa :( z czego też nie jestem zadowolony a w tym wypadku nie mogę pewnych rzeczy zrobić bez niej :( ale cóż wkrótce przyjedzie płytka od ASUSa no i zabierzemy się za robotę z całej pary ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 I jak płyta wróciła z seriwisu bo już dużo osób nie może cie doczekać update'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionq Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Tak z ciekawości jak idą prace bo troszkę ucichło o projekcie a zapowiadało się bardzo ciekawie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Thorn lubi wielkie powroty, więc musi na parę miesięcy się zaszyć gdzieś ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 On to razcej utopił się w swoim malawi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 no ja już wróciłem a on jeszcze nie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Syndrom Samhaina :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Mówię wam pyszczak go wszamał ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Panowie- nie odkopywać, "ciszej nad trumną", "RIP". Szkoda... bo "pięknie żarło i zdechło"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Syndrom Samhaina :lol: az tak zle nie jest (chyba) w miedzy czasie zbierajac kase na farbe na ponowne malowanie, zjaralem serwa oraz sie Zjazd przypaletal ;) a Thorn? nie bylo go nigdzie od dawna, moze problemy z netem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Podejrzewam że wielki powrót szykuje na allekompa :P Sam kiedy reaktywujesz moda :-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Podejrzewam że wielki powrót szykuje na allekompa :P Sam kiedy reaktywujesz moda :-> Zjazd > urlop > mod taki plan dzialan... w miedzyczasie zbiera sie kasa na farby lepsze... a co do tematu... mam nadzieje, ze Thorn wroci... ale szybciej niz po 2 latach jak ostatnio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) Ostatnio odwiedziłem stare forum: http://akwarystyka.com.pl/showthread.php?t=69748 użytkownik podobny :razz: Swoją drogą bardzo ładne akwa :rolleyes: Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez oliwer21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 się skubaniec przerzucił z modów na akwaria... dziwne bo ja też przestałem myśleć o modach, a zacząłem o akwariach roślinnych :D - taka karma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 moim zdaniem chlopak chciał zorbić wodnego moda no i ma :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Wrócę niebawem :) tak pochłonięty jestem ale pracą zawodową oraz rodziną :) akwarium mam długi czas no i nie powiem, że nie bez powodzenia 2x pierwsze miejsce :D oczywiście na dwóch różnych akwariach. A jak na razie mam mało czasu na moda więc przerwa w tym. No i zostałem zaproszony do jury na ALLEKOMP wiec powiem wam róbcie ładne mody i na allekomp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 I teraz wszyscy, którzy kiedykolwiek zwątpili i/lub szydzili z Thorna, będą mieli przefajdane w tym konkursie. Ja to nawet nie będę próbował startować, raz że za bardzo nie mam z czym, a dwa - powyżej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...