przemas22 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) Od wczoraj zaczyły wyskakiwac mi różnego typu krzaczki na ekranie monitora. Do tego dochodzą restarty monitora. Dziś rano włączyłem i narazie jest ok. Czy o wina systemowa (wirus) czy karta graficzna na która mam jeszcze 2 miesiące gwarancji. Aha monitor OK, Firma Serwis LCD zajmuje sie naprawą telewizorów oraz monitorów LCD, LED, Plazm oraz zwykłych kineskopowych (CRT) wszystkich firm (Samsung, Manta, Panasonic, Sony, LG, Philips, Hitachi, Clatronic oraz wielu innych...). Między innymi zajmujemy się wymianą zbitych lub uszkodzonych matryc, naprawą matryc, naprawą zasilaczy, inwerterów. Nasza firma posiada stały dostęp do części, co pozwala nam na szybką oraz profesjonalną naprawę telewizora. Zapoznaj się z naszą ofertą. Posiadamy duże doświadczenie w naprawach tego typu sprzętu gdyż prowadzimy serwis już od 20 lat ! Podejmiemy się naprawy każdego telewizora na terenie Wrocławia i okolic. Nasza firma działa wyjazdowo do klienta, więc nie trzeba nigdzie zawozić zepsutego sprzętu, wystarczy zadzwonić do nas, a my przyjedziemy o dogodnej dla Państwa porze. Naprawa i serwis telewizorów Wrocław - solidne usługi z wieloletnim doświadczeniem. Jeżeli posiadasz zepsuty telewizor LCD, LED lub Plazma, który nie nadaje się do naprawy lub koszt naprawy przekracza jego wartość skontaktuj się z nami, a my ocenimy jego wartość oraz zaproponujemy cenę skupu. Na terenie Wrocławia możemy odebrać zepsuty sprzęt osobiście, zapewnimy transport oraz po kontakcie telefonicznym dogodny termin odbioru, oferuje recykling uszkodzonych telewizorów LCD, LED, Plazma. Edytowane 25 Października 2013 przez przemas22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianie Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Podaj jaki masz sprzęt, mi kiedyś się tak działo na Radku 9200 który później już całkiem padnął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zmien jeszcze sterowniki do grafiki, chociarz mysle, ze trzeba bedzie oddac karte na serwis gwarancyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 GF 6600 Gt na pasywnym chodzeniu. Stery wrzuciłem i od 2 godzin narazie spokój ale przy pierwszym uruchomieniu było pare zwiech. Czekam aż sie nagrzeje wczoraj komp chodził cały dzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Jeżeli nie sterowniki to wina karty, może się przegrzewać, podkręć ją trochę, zobacz co się dzieje w wymagających grach, masz jeszcze trochę czasu na wymianę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Podstawiłem inną i po problemie czyli jednak karta. Pozostaje reklamować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...