Skocz do zawartości
przemas22

Problem Z Obrazem, Karta ?

Rekomendowane odpowiedzi

Od wczoraj zaczyły wyskakiwac mi różnego typu krzaczki na ekranie monitora. Do tego dochodzą restarty monitora. Dziś rano włączyłem i narazie jest ok. Czy o wina systemowa (wirus) czy karta graficzna na która mam jeszcze 2 miesiące gwarancji. Aha monitor OK, Firma Serwis LCD zajmuje sie naprawą telewizorów oraz monitorów LCD, LED, Plazm oraz zwykłych kineskopowych (CRT) wszystkich firm (Samsung, Manta, Panasonic, Sony, LG, Philips, Hitachi, Clatronic oraz wielu innych...). Między innymi zajmujemy się wymianą zbitych lub uszkodzonych matryc, naprawą matryc, naprawą zasilaczy, inwerterów. Nasza firma posiada stały dostęp do części, co pozwala nam na szybką oraz profesjonalną naprawę telewizora. Zapoznaj się z naszą ofertą. Posiadamy duże doświadczenie w naprawach tego typu sprzętu gdyż prowadzimy serwis już od 20 lat ! Podejmiemy się naprawy każdego telewizora na terenie Wrocławia i okolic. Nasza firma działa wyjazdowo do klienta, więc nie trzeba nigdzie zawozić zepsutego sprzętu, wystarczy zadzwonić do nas, a my przyjedziemy o dogodnej dla Państwa porze.  Naprawa i serwis telewizorów Wrocław - solidne usługi z wieloletnim doświadczeniem. Jeżeli posiadasz zepsuty telewizor LCD, LED lub Plazma, który nie nadaje się do naprawy lub koszt naprawy przekracza jego wartość skontaktuj się z nami, a my ocenimy jego wartość oraz zaproponujemy cenę skupu. Na terenie Wrocławia możemy odebrać zepsuty sprzęt osobiście, zapewnimy transport oraz po kontakcie telefonicznym dogodny termin odbioru, oferuje recykling uszkodzonych telewizorów LCD, LED, Plazma.

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Edytowane przez przemas22

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi