anon92 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witam mam taki problem - czy da się mieć na komputerze jednocześnie winde XP 32 bity i viste 64 bity? Co w tedy ze sterownikami na xp inne i na viscie inne? I czy nie będzie problemu dostać 64 bitowych sterów np do płyty msi i karty ati? Mam jeszcze 2 pytania a nie będe tworzył 3 tematów w 3 działach zapytam w tym jednym. Więc czy zamawiając kompa w jakimś sklepie internetowym (esc komputronik itp) czy dostane z komputerem sterowniki producentów od wszystkich podzespołów ? I czym się różnią pamięci ram CL4 od CL5 - które lepsze i które lepiej kupić do płyty głównej MSI P45 NEO-F /intel P45/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyh13 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Akurat mam w komputerze XP i 64 bitową Vistę i nie ma z tym żadnego problemu. Co do sterowników, to każdy system musi być na osobnej partycji i startuje z własnymi sterownikami. Wszystkie sterowniki do płyty i grafy dostaniesz z urządzeniami, albo znajdziesz na stronie producenta. CL4 oznacza krótsze timingi, więc przynajmniej teoretycznie lepiej. Co do tej płyty, to zajrzyj do tematu o niej. Jej użytkownicy na pewno wiedzą, czy któreś pamięci się z nią gryzą i które są dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anon92 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 I to jest odpowiedź jakiej oczekiwałem serdeczne dzięki temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...