Koziol Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Czy w W3 jest cos takiego jak w seri W2.X "jump to file" ? Od dawna siedze w Winampach2 (aktualnie W2.9) bo nigdy W3 mi nie przypadal do gustu. Chcialem jeszcze raz podejsc do tego programu ale jesli nie ma JUMP TO FILE to to chyba najgorszy player :) p.s.Chodzi mi o takie cos co jest po wcisnieciu KROPKI na klawiaturze numerycznej lub J, zeby odpalic sobie wybrany kawalek a nie szukac na playliscie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McFokus Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ja też tylko dlatego zostałem przy wersji 2.x mam pokazna kolekcję MP3 i bez tego troche długo się szuka i jakoś tak niekomfortowo:-) Sam jestem ciekaw czy cos takiego jest w wersji 3.x? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 no chyba nie :) Jak na razie kolejna proba zmiany winampoof skonczyla sie fiaskiem. Chyba zostaje przy winapie 2.9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penguin Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Oczywiście że jest jump!! ;-).. Klikasz na okno playlisty, na dole playlisty powinno być okienko "select". Jeśli go nie ma klikasz F3 i wpisujesz tytuł. Wyszukane utwory pojawiają się w prawym okienku playlisty. Jeśli masz schowane to okienko, to musisz je rozwinąć małą strzałeczką z prawej strony. Ja też mam pytanie: jak w winapm3 zapisać playlistę w formacie html lub txt? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...