gorgi Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) Witam, ostatnio usunęłem win XP, którego miałem zainstalowanego przed Vistą(posiadałem ekran wyboru systemów). po jego usunięciu miałem nadzieję, że uruchomie naprawianie systemu z płyty Visty i wszystko wróci do normy. jednak system nie startuje, wyskakuje "disc boot failure" włączam płytę Visty, po kliknięciu na naprawe systemu, nie pokazuje mi zadnej partycji, ale po kliknięciu na szukanie sterowników wyraznie widać że istnieje w niezmienionym stanie. dalej po kliknięciu na narzędzie "Naprawa systemu podczas uruchomienia" znajduje jeden błąd- jakiś problem z tabelą partycji, pokazuje że pomyślnie rozwiązany jednak to nie prawda. Próbowałem podążać jak pokazano na stronie Microsoftu ale nic to nie daje(chodzi o komendy w bootrec) a metoda eksportu nie działa(jakieś konflikty). Macie jakieś pomysły, sugestie? Bardzo prosze o pomoc, zależy mi na nprawie tego problemu bez formatowania partycji. [Rozwiązany]-można usunąć Edytowane 24 Grudnia 2008 przez gorgi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max6ter Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Mam taki sam problem i nie mam pojecia jak go rozwiazac... Zeby nie bylo niedomowien to naprawde identyczny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...