Sewer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) Bylo wiec tak - z 2ch partycji chcialem zrobic . Mala okolo 0 gb skasowalem i zdjalem a do wiekszej potem dodalem to wolne miejsce. Ta partcja byla za ta zdjęta. Operacja sie udala ale niebardzo bo 90% plikow teraz sie nei otwiera :( Przy .jpg wywala ze bad file header a np filmy sie wogole nei odpalają , pdf tez , rary zipy tak samo . Po prostu awaria - mimo ze miejsca zajmuja tyle co zajmowyl to nic nei dzila . Ma ktos pomysl ? Edytowane 23 Grudnia 2008 przez Sewer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Nikt nic nie wie? kurde mialem tam troszke fotek i filmow waznych dla mnie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Pomóc Ci może tylko program do odzyskiwania danych. R-Studio, Partition Table Doctor itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Niestety NIC nie pomogło. Kazdy program do odzyskiwania danych odzyskiwal ale uszkodzone pliki :( Nawet spowrotem ustawilem partycje tak jak byly wczesniej ale nic to nie zmienilo.. musialby to byc jakis program naprawiajacy pliki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Spróbuj jeszcze BadCopyPro, dzięki niemu odzyskałem z płyty ponad 1400zdjęć, tyle, że one było dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 niestety ten program tez nie pomaga. pliki nadal uszkodzone .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Magic to syf, na przyszłość Acronis plus wcześniej kopia!!! Płyty kosztują grosze tylko nagranie zajmuje sporo czasu.... Ale zawsze można zrzucić dane na inny dysk/kompa... Easy Recovery? Ostatecznie możesz zrobić chkdsk, ale po tym to już nie będzie co zbierać jak zacznie sobie naprawiać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sm3rfny Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Moze teraz troche pozno ale najpierw powinienes zdefragmentowac pierwszy dysk. Teraz to nic nie da. Prawdopodobnie nic nie da sie nic zrobic chociaz polecam program easyrecovery pomogl mi pare razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Najpierw sprawdź TestDisk, aby odzyskał rozkład partycji (Search Deeper), a potem ewentualnie R Studio. Wczoraj właśnie nim udało mi się odzyskać pracę inżynierską u znajomej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ja po formacie partycji odzyskałem filmy, muzykę i zdjęcia za pomocą Ontrack Easy Recovery, bo akurat to miałem ze starej płyty KS Ekpert - dał radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...