NevA Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Niom se tak nie ma co robić i se pomyślałam że się spytam ... :) Ile ludzi z tego forum pochodzi z Białego... ? ehehe ciekawa se jestem czy znajde tu jakichś ziomków ;) No toż białystok to takie całkiem fajne miasto (no dobra szczerze mówiąc to jak wszyscy wiecie takie fajne nie jest ale mogło być gorzej ;) ) PoZdRóWkI dLa wSZyStKicH LuDZiÓw FrOm BiAłYsToK !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 "...ciekawa jestem..." No, no no. Czy to pierwsza kobieta na forum ? Myle sie ? A z Bialego pewnie mnostwo osob.. ja nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Niom se tak nie ma co robić i se pomyślałam że się spytam ... :) Ile ludzi z tego forum pochodzi z Białego... ? ehehe ciekawa se jestem czy znajde tu jakichś ziomków ;) No toż białystok to takie całkiem fajne miasto (no dobra szczerze mówiąc to jak wszyscy wiecie takie fajne nie jest ale mogło być gorzej ;) ) PoZdRóWkI dLa wSZyStKicH LuDZiÓw FrOm BiAłYsToK !!! Ja... Choc niezupelnie. Witam i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 temat juz byl i troche ludzi z bialego jest :) poszukaj tematu "zlot w białymstoku" witam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 "...ciekawa jestem..." No, no no. Czy to pierwsza kobieta na forum ? Myle sie ? A z Bialego pewnie mnostwo osob.. ja nie. Pierwsza nie ;). Aczkolwiek jedna z niewielu :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Hej :) Co powiecie na to żeby się spotkać powiedzmy jutro ?ktoś jest zainteresowany... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Tak ... no to widzę, że jestem kolejną osobą z Białegostoku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 i ja i ja ! :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ej no to co? pasujke wam piatek/sobota ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Mi pasuje piątek po 16.00 ... i sobota ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 juz raz byly plany spotkania... jakos nikt oprocz mnie i igora nie przyszedl... no moze secik ktory byl i sie zmyl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Tia Zlot mial byc ale jakos ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ja jestem z Białego :) Witamy serdecznie NevA :) A co do zlotu- mogło by w końcu do tego dojść- teraz sąświęta, a na polibudę wracam dopiero za miesiąć więc ....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ja tez białystok hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ja niedaleko (tylko 73km) od Białego mieszkam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a zlot to moze po swietach jakos zrobic... bo wlasnie na polibude za miesiac :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 No ja też jestem z Bstoku. Co do tamtego zlotu - miałem przyjść , ale babka odesłała mnie na dyżur na zaliczenie ćwiczeń i nie mogłem (siła wyższa :evil: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ja jestem z Białego :) Witamy serdecznie NevA :) A co do zlotu- mogło by w końcu do tego dojść- teraz sąświęta, a na polibudę wracam dopiero za miesiąć więc ....:) Hmmm ... czy my się przypadkiem nie znamy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ej no ja też miałem być al emi dizień przed zlotem jeden zz najlepszych kumpli powiedział że ma urodziny i bedzie impreza... a jako ze było daleko nie mogłem się ząłapać na jedno i drugie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ja tez mialem wpasc ale zapilem tak ze film mi sie urwal i nie dalem rady sie pojawic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ja jestem z Białego :) Witamy serdecznie NevA :) A co do zlotu- mogło by w końcu do tego dojść- teraz sąświęta, a na polibudę wracam dopiero za miesiąć więc ....:) Hmmm ... czy my się przypadkiem nie znamy? Nie sądzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a kto sie interesuje ta wiacha ja wole seoje za dup*** ale co mnie wy obchodzi .....Niebede tego komentowal tematu bo nie jestem takim lolem... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a kto sie interesuje ta wiacha ja wole seoje za dup*** ale co mnie wy obchodzi .....Niebede tego komentowal tematu bo nie jestem takim lolem... :twisted:Ja jestem po czesci z Łap i po czesci z Bialegostoku ;) co do spotkania to powiedzcie o ktorej godzinie to postaram sie dostosowac. Value: Skoro mowisz ze nie bedziesz komentowal tego tematu to po co go komentujesz :) ale z ciebie LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ja jestem z Białego :) Witamy serdecznie NevA :) A co do zlotu- mogło by w końcu do tego dojść- teraz sąświęta, a na polibudę wracam dopiero za miesiąć więc ....:) Hmmm ... czy my się przypadkiem nie znamy? Nie sądzę. Tak tylko dla pewności zapytam - czy przypadkiem nie studiujesz obecnie na 5 roku informy na polibudzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Hehe....za dobrze by było ;) Jestem na 1 roku informy 2 semestr-studia zaoczne-inżynierskie + Cisco dzienne też na polibudzie ( 2 rok- jeszcze 3 miesiące i kończę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Slayer ile kosztuje Cisco na PB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 jak jestes studentem dziennych informatyki to wiem ze oni maja jakies szkolenia CISCO za free, a tak samodzielnie.. to chyba moze byc drogo? kumpel robil jakies to 2k placil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 wiem walsnie ze okolo 2400 + 50$ za egzamin ale chce sie upewnic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlo Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 jak jestes studentem dziennych informatyki to wiem ze oni maja jakies szkolenia CISCO za free, a tak samodzielnie.. to chyba moze byc drogo? kumpel robil jakies to 2k placil niestety chyba zle slyszales - za Cisco (na PB) musialem zaplacic ponad 2k :( , nawet znizki nie dostalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ktos z pb mowil mi ze oni maja takie szkolenia taniej niz studenci innych wydzialow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...