KAX_ Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) Witam mam mały denerwujący problem, za każdym razem gdy uruchamiam kompa sprawdza mi spójność danych na partycji E, a gdy próbuje włączyć sprawdzanie lub defragmentacje sam z poziomu windowsa wywala mi, że chkdsk został już zaplanowany do uruchomienia na tym woluminie :blink: Wie ktoś może w czy tkwi problem? Dodam, że partycja działa bez najmniejszych problemu jeśli chodzi o odczyt i przenoszenie danych... Edytowane 24 Grudnia 2008 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 start>uruchom>cmd potem chkdsk e: /X /F niech sobie sprawdzi. Po resecie nie powinno już być problemu. Napisz czy zadziałało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Dziękować pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...