SlaveBlade Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Co najbardziej lubicie jeść? jw. :twisted: FAst food :twisted: zagraniczne potrawy :twisted: Polskie tradycyjne może wrzucice jakies oryginalne przepisy... ja najbardziej lubie pizze i Mielone :twisted: a co wy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 "ulubione żarcie" dobrze widzę? Ja juz nie mogę, normalnie :lol: A tak poza tym to schabowy, pyreczki i surówa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 no ja tez lubie pizze zjesc ale nie pogardze np: smazonym łososiem albo szpagetti :P :twisted: WOW to moj setny post :) Pozdrofka dla @ll overclockerów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 kuchnia włoska ale poaztym to schabowy, pyry (ziemniaki) ale najlepsze to jest słodkie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 "ulubione żarcie" dobrze widzę? Ja juz nie mogę, normalnie :lol: A tak poza tym to schabowy, pyreczki i surówa 8) :) co nie mozesz?? chodzi o to żeby podzielić się swoją wiedzą kulinarną z innymi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ale najlepsze to jest słodkie :lol:skoro mowa już o slodkim to zawsze mnie ciekawilo czemu na chipsy mowi sie tez slodkie, przeciez one sa slone :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ale najlepsze to jest słodkie :lol:racja :) słodkie najlepsze hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ale najlepsze to jest słodkie :lol:skoro mowa już o slodkim to zawsze mnie ciekawilo czemu na chipsy mowi sie tez slodkie, przeciez one sa slone :lol: Bo od nich też sie tyje i je sie na imperach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 generalnie wszystko 8) ale najlepsza jest kuchnia polska : babka ziemniaczana , kartacze, schabowy, bigosik to jest to ! :D aa i bym zapomniał : gołąbki (robione przez moją babcię - nie mają sobie równych) no i tatar :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Mięsko w kazdej postaci :) pizza :) a po polskiemu to bigos i gołąbki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Właśniej kończe obiad :) Ziemniaczki ; schabik (albo pulpety) ; suróweczka ; mleczko . Mniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 "ulubione żarcie" dobrze widzę? Ja juz nie mogę, normalnie :lol: A tak poza tym to schabowy, pyreczki i surówa 8) :) co nie mozesz?? chodzi o to żeby podzielić się swoją wiedzą kulinarną z innymi :twisted: No, już nie mogę 8O . Ja już uwierze we wszystko na tym forum. Niezłe topici :lol: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Ja mam taką jedną domową "tradycję" - w każdy weekend na śniadanie jajka (obowiązkowo wiejskie! innych nie trawię...), najczęściej 3 sadzone w sobotę i 3 sadzone w niedzielę :D I tak już od kilkunastu lat, weekend w weekend (niemalże)... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Pizza, sałatka full wypas a jeśli coś słodkiego to ptasie mleczko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 oczywiscie ze tylko mcdonalds :wink: :P a tak serio to dobre miesko+ziemiaczki+salata ze smietana... ew. nalesniki, kluski na parze, rosolek ech dlugo by tu wymieniac 8) 8) :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 a jeśli coś słodkiego to ptasie mleczko :DI czekolada mniam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 (obowiązkowo wiejskie! innych nie trawię...), A jakie mogą być inne wszytkei z wsi są :P. No bo w fabryce nie produkują :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 (obowiązkowo wiejskie! innych nie trawię...), A jakie mogą być inne wszytkei z wsi są :P. No bo w fabryce nie produkują :P jeszce sa tzw "chlopie jaja" ;) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ja lubie kuchnie włoską(spaghetti, risotto itp), kuchnię meksykańską(nachos, burito) z polskiej tatar nie lubie ziemniaków, schabowych(chyba że mojej babci, bo szkolne są FE), kefiru itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 (obowiązkowo wiejskie! innych nie trawię...), A jakie mogą być inne wszytkei z wsi są :P. No bo w fabryce nie produkują :P jeszce sa tzw "chlopie jaja" ;) :lol: :lol:O to trzeba płci przeciwnej się spytać, czy lubią :lol: :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 (obowiązkowo wiejskie! innych nie trawię...), A jakie mogą być inne wszytkei z wsi są :P. No bo w fabryce nie produkują :P jeszce sa tzw "chlopie jaja" ;) :lol: :lol:O to trzeba płci przeciwnej się spytać, czy lubią :lol: :D :lol: No tylko ile jest kobiet na forum podjeżema ze z 2 % więc muszą tu jeszcze trafić jakieś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 (obowiązkowo wiejskie! innych nie trawię...), A jakie mogą być inne wszytkei z wsi są :P. No bo w fabryce nie produkują :P jeszce sa tzw "chlopie jaja" ;) :lol: :lol:O to trzeba płci przeciwnej się spytać, czy lubią :lol: :D :lol: No tylko ile jest kobiet na forum podjeżema ze z 2 % więc muszą tu jeszcze trafić jakieś :P a właśnie czy dużo (czy wogóle 8O ) na forum są kobiety???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Schabowy, kartofle i dymfkraut :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Ja mam taką jedną domową "tradycję" - w każdy weekend na śniadanie jajka (obowiązkowo wiejskie! innych nie trawię...), najczęściej 3 sadzone w sobotę i 3 sadzone w niedzielę :D I tak już od kilkunastu lat, weekend w weekend (niemalże)... :) Eeeee papugujesz :) U mnie w domu tradycja jajecznica w niedziele :) Odkad pamietam. Co do zarcia to chyba standard pizza, pizza acha no i oczywiscie pizza :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Włoskie,Chińskie,Indyjskie żarcie rulz :P Polskim gardza, ale jak trzeba zjeść no to cóż zjem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Lubie polską kuchnię (poza flakami i golonką). Poza tym każde żarcie powinno być dla mnie ostre. Dlatego lubie też kuchnie orientalną i meksykańską. No i oczywiście pizza (tak jak wszyscy, no jeszcze spagetti i lasania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 I bigosik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Pepperoni r0x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ja uwielbiam hinduskie żarcie cury roxx no chińskie jest git i włoskie a z polskich to schaboszczak, rolady , kluchy, i placki ziemniaczane, nic mi wiecej do lba nie przychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Co tu dużo gadać na temat żarcia (tudzież znanego pod nazwą "jedzenie") Każda kuchnia ma swoje perełki :) Mniam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...