GoLo Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 po kolei od najlepszych :D : 1.Kurczak w ciescie kokosowym w sosie slodko-kwasnym (Azjatycka kuchnia) 2.Schabowy , ziemniaczki, surowka z marchewki.... mniam 3.Mielone....., -------to co wyzej------------------------------- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 PizzaHut ROX EM SI DonalD suX KFC RULEZ a powaga to ryż + podravka do dań Japanesee :) WYMIATa @LL co wcześniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 zupa pomidorow + ogorkowa ;) i lazanki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 nie ma jak gyros :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 wszystko but the winner is: lasagne, spaghetti, pizza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Lubie polską kuchnię (poza flakami i golonką). Poza tym każde żarcie powinno być dla mnie ostre. Dlatego lubie też kuchnie orientalną i meksykańską. No i oczywiście pizza (tak jak wszyscy, no jeszcze spagetti i lasania) Lasania rula :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 generalnie wszystko 8) ale najlepsza jest kuchnia polska : babka ziemniaczana , kartacze, schabowy, bigosik to jest to ! :D aa i bym zapomniał : gołąbki (robione przez moją babcię - nie mają sobie równych) no i tatar :twisted: No, no... Koleg zna sie na rzeczy! I kartacze najlepiej polane smietanka!!! Pychota!! A babcine golabeczki zawsze rzadza. Zreszzta kazde babcine zarcie rzadzi! A na razie musze zadowolic sie kanapkami ktore wzielem do pracy :wink: :!: Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ja przepadam za mielonym pod kazda postacia. Czy to w pizzy, kotlet, pulpety - jeden pierun :D A schabowym nie pogardze. I uwielbiam pierogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 dobry bigos rzadzi :) pozatym lazanki, bialy barszcz z kielbaska :P uszka z czerwonym barszczem, schabowy, ziemniaki i surowka z marchwi, pozatym pizza :) ach dużo by wymieniać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ogórki kiszone i oscypki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ach, zapomniałem o kluchach leniwych i ruskich pierogach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Hot-dog i browar do tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 No to po kolei: - żarcie z KFC (najbardziej polędwiczki na ostro) - nachos - frytki - chińskie żarcie (W Wawie jest taka restauracja "Mekong" i musze przyznać, że w żadnej chińskiej/wietnamskiej nie jadłem nic tak dobrego i nie zapłaciłem tak dużo :) ) Z napoi gazowanych, to jedynie colę albo pepsi trawię, ew mineralną, ale rzadko. no i oczywiście pizza and beer forever!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Z polskich to BIGOS Z zagranicznych to GYROS z sosem tsatsiky i pieczywem czosnkowym No i pizza ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Kanapki z boczkiem i agrestem heh a tak na serio to przepadam z makdonaldem, KFC, Pizza Hut lub tym podobne reustauracyjki w ktorych jestem raz w roku ale tak na biezaco to czesto wsuwam filety z kurczaka i do tego poprosil bym kartofle z ziemniakami heh lub makaronik i do tego jakies warzywa czesto w postaci jakies wykwintnej postaci a mianowicie chetnie widzial bym kapuste kiszona. Rowniez uwazam ze zarcie wykonane przez babcie jest smaczne a szczegolenie tatarek to jest moj najlepszy przysmak babci. Jezeli chodzi o prowiant typu slodkiego to musze miec dawke 2kg cukru dziennie. Gazowane musi byc, mile widziana jest koka kola totalne toxyny, wykrada wapn z organizmu, cola jest to normalnie kwas, slyszlem podobno ze jezeli zamoczysz mieso w koka koli i zostawisz na noc to nastepnego dnia zobaczysz same kosci, mleko pije z przymusu. Tak mniej wiecej raczej mniej wyglada moj jadlospis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Firma ,,klop'' oferuje dobre sniadania ....(jest taka firma u mnie na za dupiu:D)....Moim ulubionym zarciem jest wszystko oprucz glutów prostoz kloap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...