Skocz do zawartości
SlaveBlade

Wasze ulubione żarcie...??

Rekomendowane odpowiedzi

po kolei od najlepszych :D :

1.Kurczak w ciescie kokosowym w sosie slodko-kwasnym (Azjatycka kuchnia)

2.Schabowy , ziemniaczki, surowka z marchewki.... mniam

3.Mielone....., -------to co wyzej-------------------------------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubie polską kuchnię (poza flakami i golonką). Poza tym każde żarcie powinno być dla mnie ostre. Dlatego lubie też kuchnie orientalną i meksykańską.

No i oczywiście pizza (tak jak wszyscy, no jeszcze spagetti i lasania)

Lasania rula :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

generalnie wszystko 8)  

ale najlepsza jest kuchnia polska : babka ziemniaczana , kartacze, schabowy, bigosik to jest to ! :D

aa i bym zapomniał : gołąbki (robione przez moją babcię - nie mają sobie równych) no i tatar  :twisted:

No, no... Koleg zna sie na rzeczy! I kartacze najlepiej polane smietanka!!! Pychota!! A babcine golabeczki zawsze rzadza. Zreszzta kazde babcine zarcie rzadzi! A na razie musze zadowolic sie kanapkami ktore wzielem do pracy :wink: :!:

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to po kolei:

- żarcie z KFC (najbardziej polędwiczki na ostro)

- nachos

- frytki

- chińskie żarcie (W Wawie jest taka restauracja "Mekong" i musze przyznać, że w żadnej chińskiej/wietnamskiej nie jadłem nic tak dobrego i nie zapłaciłem tak dużo :) )

Z napoi gazowanych, to jedynie colę albo pepsi trawię, ew mineralną, ale rzadko.

no i oczywiście pizza and beer forever!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kanapki z boczkiem i agrestem heh a tak na serio to przepadam z makdonaldem, KFC, Pizza Hut lub tym podobne reustauracyjki w ktorych jestem raz w roku ale tak na biezaco to czesto wsuwam filety z kurczaka i do tego poprosil bym kartofle z ziemniakami heh lub

makaronik i do tego jakies warzywa czesto w postaci jakies wykwintnej postaci a mianowicie chetnie widzial bym kapuste kiszona. Rowniez uwazam ze zarcie wykonane przez babcie jest smaczne a szczegolenie tatarek to jest moj najlepszy przysmak babci. Jezeli chodzi o prowiant typu slodkiego to musze miec dawke 2kg cukru dziennie. Gazowane musi byc, mile widziana jest koka kola totalne toxyny, wykrada wapn z organizmu, cola jest to normalnie kwas, slyszlem podobno ze jezeli zamoczysz mieso w koka koli i zostawisz na noc to nastepnego dnia zobaczysz same kosci, mleko pije z przymusu. Tak mniej wiecej raczej mniej wyglada moj jadlospis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi