eragonn14 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Help :/ Mój brat właśnie dostał od siostry nowy pendrive 4GB Transcend i przy każdej próbie podłączenia do komputera (XP i Vista) wita mnie BSOD :/ Nie sprawdziłem jaki błąd BSODu dokładnie... jeśli to potrzebne to znowu podłącze i spisze. Jakiś sposób żeby to naprawić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Może błąd sterownika ? On się nazywał chyba USB.sys czy coś takiego. Proponuje naprawę windowsa z płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonn14 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Tylko że inny pendrive i mp3 działa. A ten jeden nie działa na 3 testowanych komputerach (desktop i 2 laptopy) i na każdym te same rezultaty - BSOD PS: Systemy na tych komputerach to Vista (laptopy) i XP na PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Oddaj sprzęt do sklepu. Widocznie wada fabryczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonn14 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Spisałem błąd - 0x00000019 czyli BAD_POOL_HEADER Z tego co wyszukałem na internecie to błąd pamięci podręcznej lub nośnika. Więc wina pendrive :/ Trzeba oddać do sklepu, jednak brak paragonu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Spisałem błąd - 0x00000019 czyli BAD_POOL_HEADER Z tego co wyszukałem na internecie to błąd pamięci podręcznej lub nośnika. Więc wina pendrive :/ Trzeba oddać do sklepu, jednak brak paragonu :( Paragon - rzecz święta, zwłaszcza jak się kupuje coś wartego więcej niż 20zł. No nic, musisz spróbować, może przyjmą na gwarancję albo wymienią na nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...