maxhell Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam chciałbym wykonac cos na rodzaj silentboxa od scythe, art o tym jest na konkurencyjnym forum chyba kazdy kto chce wyciszyc dysk i szukal sposobu wie o czym mówie.. pytanie moje jest takie.. która mate wybrac? jest ich multum a niewiem która najlepiej spełni swoje zadanie, pytanie kieruje szczególnie do osób które mat używały jak i do tych którzy się orientują która jest lepsza ( firma) dziekuje z góry za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Klik post 14. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Dokładnie!, Sam użyłem mat app o muszę powiedzieć że spisują się świetnie, mało że wyciszają to poztywnie wpływają na temperaturę dysku. A tak nawiasem to zły dział.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhell Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Fredek widziałem tamten post tylko chciałem usłyszczec co myslą o tym inni użytkownicy... mowie zwlaszcza o matach app oraz tych co mają na allegro teraz "APAMA" to chyba to samo co app nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Bierz APP najlepsze do tego celu w takiej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhell Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 dziekuje wszystkim za odpowiedzi... temat mozna zamknąc - maty zamowione:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...