smiglo83 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam. Zwracam sie do was z prośbą o wskazanie mi dobrej płyty pods 775 z obsługą C2D w 45 nm. Miałem wcześniej Asusa P5E ze zmodowanym biosem ale niestety wyzionął ducha. Płyta pojechała na serwis a ja zostałęm na święta bez stacjonarki. od płyty wymagam kilku rzeczy: pełna obsługa C2D w 45nm, duże możliwości OC i dobrą obsługę 4x1 GB ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Budżet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Chciałbym się zmieścić w 350 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) 350 to za malo na dobra mobo pod 45 nm. Przydala by sie jakas mobo od szajsusa np. p5q-e, p5q pro lub cos od dfi np. p45 dk t2rs. Kupisz jakiegos gigaszrota i bedziesz miec same problemy. Warto dolozyc. Edytowane 25 Grudnia 2008 przez UGH--ZAN III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) Kupisz jakiegos gigaszrota i bedziesz miec same problemy. Warto dolozyc. Nie prawda. Bierz Gigabyte Ep45 DS3L lub Asus P5QL-E. Edytowane 25 Grudnia 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Dzięki za rady. Od ponad 1.5 roku jadę na Asusach i jeszcze się na nich nie zawiodłem. A ten P5QL-E nie wygląda tak źle tylko to gniazdo zasilania. Beda problemy w OC E8500?? Liczę tak na 4 Ghz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...