Serantor Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Na innym forum polecili mi Cooler Master Hyper Z600 + wentyl 12cm. Spotkał się może ktoś z Was z tym chłodzeniem bliżej? Potrzebne mi coś wydajnego, a jednocześnie nie przekraczającego kwoty 100-150 zł Pozdr PS: Wesołych świąt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Jest kilka ciekawych konstrukcji. Jak tanio to Karakorum, drożej to Mugen, pośrednio Thermaltake SonicTower + wentyl 120mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serantor Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 A jak jest najbardziej wydajnie? Mugen odpada - mocowanie plastikami kilogramowego radiatora lekko mnie przeraża. Co z tym, którego podałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 A ja właśnie będę brał Mugena na dniach (tj. najwcześniej chyba w sobotę). Wg mnie lepsze z AC może być tylko TRUE 120A + Noctua 120mm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ja do Mugena dokupiłem Cooler Stabilizer. Efekt? Temperatury w porównaniu z BOXem o 25 stopni niższe. Ciężko (bardzo ciężko) jest jednak przykręcić go do backplate, wystarczy jednak, żeby druga osoba przytrzymała chłodzenie. Jednak, na twoim miejscu, wziąłbym TR 120, do tego jakiś dobry 120mm. Poza tym, dział nie za bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zły dział. Są Święta, więc przenoszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...