Skocz do zawartości
Peter_82

ATI 9100 64 DDR TV DVI MINT czy STLAB?????

Rekomendowane odpowiedzi

Qtch tak jak ci napisalem wyrzej, handlowiec powiedzial mi ze te radki MINTA maja 64 bitowe pamieci dlatego masz taki slaby wynik a ja dla tego kupilem tego Apollo bo mowil ze one maja 128 bitowe pamieci i mam 8000 punktow bez reinstalacji windowsa. A mozliwe ze jak przeinstaluje to jeszcze wzrosnie tych punkcikow. W 3Dmarku 2003 mam 1152 punkty. powiedzcie czy to dobre wyniki i czy ta karta jak na klona jest spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jonathan to duzo masz punktow jak na niekreconego radka. Ja jak go wykrece na 275/550 to mam ledwie 8600, moze mam kapiaste sterowniki. Podal bys linka do najlepszych sterow bede ci wdzieczny. A jak przeinstaluje windowsa to moze zwieksza sie punkty w 3dmarku??? Jak myslisz??? A ile masz punktow w 3Dmarku 2003??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w 2003 mam 1420 punktow. Nie mam linka bo testowalem raz i nie chcialo mi sie walic z rejestracja. Na 260/260 wyciagnolem to co mam w podpisie. A stery sciagnolem z www.ati.com Sama karta jest na agpx4 :? w biosie dalem dla agp 256MB to wszystko. Reszte wyczytasz z mojego wyniku w 3dmarku 2001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...