Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Od tego CP to juz chyba moj przyszly PB M12 bedzie lepszy..:P Za to ciekawi mnie czy ladniej zagra ten JL w porownaniu do M12? M12 potrzebuje 350W a ten JL 155zl drozszy a potrzebuje tylko 175W.. Hmm

A ten alpine mnie wkurzyl nie dosc ze 430 to jeszcze bez rca, dopiero w modelu za 600 znalazlem 2x RCA :| a Clarion tez tak dobry jak Alpine ( nie? ), a za 319 jest wszystko :| mam nadzieje ze to radio bedzie wystarczajace zeby przekazac ladny dzwiek :P

Edytowane przez crash_zero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

crash_zero napisał(a):

Od tego CP to juz chyba moj przyszly PB M12 bedzie lepszy..:P Za to ciekawi mnie czy ladniej zagra ten JL w porownaniu do M12? M12 potrzebuje 350W a ten JL 155zl drozszy a potrzebuje tylko 175W.. Hmm

do zamkniętej jest ok a co cię moc, przy 30Hz to ten twój M12 200W nie zniesie już

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piter1984 napisał(a):

trochę małą efektywność ma, może być cicho przy niskich częstotliowściach, pozatym jestem prawie pewien że nie jest absolutnie szczelny i będzie sączyć powietrze bokami, weź może lepiej http://allegro.pl/item511125078_carpower_p...m_350w_rms.html

Chyba nie przeczytales dokladnie :wink: Elektrownie mam teraz,poza tym lupanina mnie juz nie jarcuje,przyszedl czas na cos delikatnego:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi