Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Od tego CP to juz chyba moj przyszly PB M12 bedzie lepszy..:P Za to ciekawi mnie czy ladniej zagra ten JL w porownaniu do M12? M12 potrzebuje 350W a ten JL 155zl drozszy a potrzebuje tylko 175W.. Hmm

A ten alpine mnie wkurzyl nie dosc ze 430 to jeszcze bez rca, dopiero w modelu za 600 znalazlem 2x RCA :| a Clarion tez tak dobry jak Alpine ( nie? ), a za 319 jest wszystko :| mam nadzieje ze to radio bedzie wystarczajace zeby przekazac ladny dzwiek :P

Edytowane przez crash_zero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od tego CP to juz chyba moj przyszly PB M12 bedzie lepszy..:P Za to ciekawi mnie czy ladniej zagra ten JL w porownaniu do M12? M12 potrzebuje 350W a ten JL 155zl drozszy a potrzebuje tylko 175W.. Hmm

do zamkniętej jest ok a co cię moc, przy 30Hz to ten twój M12 200W nie zniesie już

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trochę małą efektywność ma, może być cicho przy niskich częstotliowściach, pozatym jestem prawie pewien że nie jest absolutnie szczelny i będzie sączyć powietrze bokami, weź może lepiej http://allegro.pl/item511125078_carpower_p...m_350w_rms.html

Chyba nie przeczytales dokladnie :wink: Elektrownie mam teraz,poza tym lupanina mnie juz nie jarcuje,przyszedl czas na cos delikatnego:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi