Gość piotrAthlonXp Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 witam jak podkrecic intel pentium 4 3,06 gh ?? pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zwiększ fsb w biosie, zmień prędkość ramu o 1 wartość w dół i ponieś trochę napięcie. Testuj programem orthos i ściągnij cpu z. Jaka płyta, ramy i zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zwiekszajac magistrale i napiecia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 plyta asus ale jaka dokładnie to nie wiem, ramu 1,5 gh kingston wlasnie probowalem fsb zmienic ale nie moge tej opcji wybrac. mnoznik mam ustawiony x14 i tez nie moge zmienic, jestem zielony w temacie wiec piszecie jasniej :rolleyes: moge zamiescic zdjecia biosu na zyczenie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Przydałyby się. Jeszcze daj screen z cpu z. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 zasilacz altis 300 w plyta asus p5vd2-mx zasilacz altis 300 w plyta asus p5vd2-mx co to jest cpu z.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...amp;CPUZ+1.44.2 Bezpłatny program do szczegółowej identyfikacji zainstalowanego w komputerze modelu procesora, płyty głównej, chipsetu oraz pamięci. CPU-Z wyświetla informacje o modelu i nazwie procesora (wraz z nazwą kodową), rodzaju złącza, technologii wykonania, napięciu, wewnętrznej i zewnętrznej prędkości taktowania, mnożniku, wsparciu dla instrukcji multimedialnych, a także o dokładne dane na temat pamięci podręcznej cache. Ponadto program udostępnia równie szczegółowe informacje o płycie głównej (producent, model, wersja, model i data BIOSu, chipset, sensory itp.) i zainstalowanej pamięci (wielkość, szybkość, nazwa producenta, numer seryjny, data produkcji itp.). Wspierane są praktycznie wszystkie modele procesorów i chipsetów, będących na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 procesor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zakładka Mainboard. Zwiększ FSB o około 70 MHz, ściągnij program Orthos i przetestuj wydajność. (Do biosu umiesz wchodzić?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zakładka Mainboard. Zwiększ FSB o około 70 MHz, ściągnij program Orthos i przetestuj wydajność. (Do biosu umiesz wchodzić?) umiem wchodzic, podkrecalem juz mojego athlona ale teraz jestem na innym kompie i tu nie idzie zmienic fsb, plyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Greenfoxy5 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Nie radze podkręcać, wydaję mi się że już został podkręcony, mój z 2.4 GHz na 3.0 Ghz osiąga temperaturę do 60 stopni, zazwyczaj 49. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 nie byl podkrecany on ma 3,06 gh od nowosci i temperatura jest ok 36 stopni do 40 wiec nic moim zdaniem sie nie stanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...