vippiotrek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Chciałbym sflashować Bios karciochy. Rzecz w tym, że nie mam stacji dyskietek :D W jaki sposób mogę ja zastąpić? Obiło mi się o uszy, ze jest to mozliwe za pomocą pamieci przenosnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 FlashBoot uczyni twego pendrajwa bootowalnym. Wrzucasz tylko pliki potrzebne do sflashowania i jedziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vippiotrek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Serdecznie Ci dziękuję, programik bardzo fajny - działa :D Jeszcze gdyby ktoś wiedział czym podnieść napięcie wyżej niż 1,2V to byłbym wdzięczny. Nie wiedzieć czemu Nibitor umożliwia mi zmianę tylko do 1,2V które to niestety nic mi nie dają. Podobno są jakieś zabezpieczenia na 9800GT czy to prawda? Piszę o tym w temacie poświęconym 9800GT ale chyba ludzie pozapominali o tym temacie? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...