wistler Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) Poszukuję sterowników do niżej widocznej kamerki (Win XP). Jedyne, co wiemy: USB PC CAMERA, MODEL: DC-2110. Zessałem już trochę driverów, ale nic się nie udało :( Edytowane 25 Grudnia 2008 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Podaj vid oraz pid urzadzenia z menadzera urzadzen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 S/N: 105CA28C116565 Z menadżera urządzeń: USB\Vid_06a5&Pid_d800&Rev_0110 USB\Vid_06a5&Pid_d800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 ftp://ftp.dlink.com/Usb/dsbc110/Drivers/d...0_driver_10.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 ftp://ftp.dlink.com/Usb/dsbc110/Drivers/d...0_driver_10.exeJur emejzing. Jak je znalazłeś, że tak spytam? Bo zessałem sporo różnych, które "niby" pasowały, ale jednak nie działały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Wystarczy wpisac w google: Vid_06a5&Pid_d800, 3 wynik to strona z linkiem do sterownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Wystarczy wpisac w google: Vid_06a5&Pid_d800, 3 wynik to strona z linkiem do sterownikow.Najs, nie próbowałem tak nigdy. Jeszcze raz dzięki :) Dobra, problemów ciąg dalszy. Wszystko śmiga, ale kamerka pokazuje obraz, który jest jednak mocno rozmyty. To jest moje biurko :) Edytowane 27 Grudnia 2008 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Nowy w temacie? Ostrość ustawiamy pokrętłem na obiektywie kamery. Tzn sam obiektyw powinien się cały obracać regulując ostrość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Nowy w temacie? Ostrość ustawiamy pokrętłem na obiektywie kamery. Tzn sam obiektyw powinien się cały obracać regulując ostrość.Kręciłem, aż wykręciłem, dlatego myślałem, że to coś ze sterami lub czymś innym. Teraz trybi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...