chemik111 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) Cześć Mam problem z muzyką którą zgrałem sobie z płyty CD na dysk za pomocą Windows Media Player (bodajże 9 może 10). Zgrałem i wszystko było dobrze do czasu aż nie zrobiłem formata i nie zainstalowałem jeszcze raz systemu. Od tamtej pory nie mogę odgrywać tych kawałków (dajmy na to w Winampie) bo jest napisane że: Zawartość chroniona Windows Media Aby odtworzyć ten plik, konieczne jest uzyskanie licencji. Wy tym celu nalezy przejść do odpowiedniej witryny sieci Web. Kontynuować? Problem w tym, że zgrałem sobie parę naprawdę dobrych kawałków z różnych płyt i odnawiać całą liste byłby problem. btw. Kontynuowanie nie działa:) Da się to jakoś ominąć, zniszczyć czy cokolwiek zrobić z tymi plikami, żeby mi je w końcu dobrze odbierało? pozdrawiam chemik Edytowane 25 Grudnia 2008 przez chemik111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Czy chodzi o DRM? Jesli tak to wpisz w google: remove DRM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...