Jacek198 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Tak jak w temacie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Och, a chcesz podrywać na forum?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Nima :( (początkowo myślałem, że bruce w jego wcześniejszym avatarze to jakaś dziołszka, ale troche szpetna bez obrazy) a szkoda:( Eh kobitki chyba wolą bawić się w mamuśke und tatuśka (tyle młodych kobiet z wózkami zasówa) niż bawić się przy kompie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Nima :( (początkowo myślałem, że bruce w jego wcześniejszym avatarze to jakaś dziołszka, ale troche szpetna bez obrazy) a szkoda:( niech to tylko bruce przeczyta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Nima :( (początkowo myślałem, że bruce w jego wcześniejszym avatarze to jakaś dziołszka, ale troche szpetna bez obrazy) a szkoda:( Eh kobitki chyba wolą bawić się w mamuśke und tatuśka (tyle młodych kobiet z wózkami zasówa) niż bawić się przy kompie :( ja też tak myślałem jak zobaczyłem avaltar ale jak przeczytałem nicka to wiedziałem że brusik to nie kobita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 hehehee widac ze to MENSKIE FORUM :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 hehehee widac ze to MENSKIE FORUM :lol:a moze ktoras sie nie chce przyznac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Nima :( (początkowo myślałem, że bruce w jego wcześniejszym avatarze to jakaś dziołszka, ale troche szpetna bez obrazy) a szkoda:( niech to tylko bruce przeczyta :lol: hehehe juz widze oburzenie brucea hahaha :D :lol: bruce ty dziewczynko :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 jak to moja pani przed chwila powiedziala , jaki slodziutki dzieciak :o :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Och, a chcesz podrywać na forum??No jasne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Nima :( (początkowo myślałem, że bruce w jego wcześniejszym avatarze to jakaś dziołszka, ale troche szpetna bez obrazy) a szkoda:( niech to tylko bruce przeczyta :lol: nie ma sie co burzyc tez tak myslalem ,ale zeczywisice nick mi dal do myslenia, pote mmyslale m ze moze jest les i jakies meskie imiona przybiera no ale coz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Jest kobieta na forum ale udziela sie wyjatkowo rzadko. I ma rozowy podpis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Hm, ja jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 To ciekawe dlaczego zawsze piszesz jako facet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 A to ciekawostka! Udowodnij, że gdzieś jest rodzaj męski. Nigdzie nie ma. Po prostu od razu zakładasz, że pisze chłopak. (A w pierwszym moim poście był rodzaj żeński). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Jest Weronica, ale pisze wyjątkowo żadko, i faktycznie ma różowy podpis :roll: I była jeszcze jakaś panna z Kyro2, ale nie pamiętam nicka... Miope, jak tam na naszym seksitowskim forum ;) ? Aha, jest jeszcze żona Arkadego, która loguje się czasem jako on... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Miope, jak tam na naszym seksitowskim forum ;) ?Pomijając niektóre dowcipy, można przeżyć. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 O widze spora grupa sie zbiera :P A jakieś kandydatki ?? :lol: ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 a kto to wie... Miope, weronica i tyle no to zonk :P :P :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 To ciekawe dlaczego zawsze piszesz jako facet? Jak dajesz wyświetlanie wszystkich postów, to jak cos było cytowane, to nie odróżnia sie to od tekstu autora postu. Kobiet tu raczej nie przyciąga - ale za to na czatach jest ich pełno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 To ciekawe dlaczego zawsze piszesz jako facet? Jak dajesz wyświetlanie wszystkich postów, to jak cos było cytowane, to nie odróżnia sie to od tekstu autora postu. Na tym bazowalem i i nie wiedzialem o tym, :oops: wiec przepraszam, jesli urazilem kobiete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Siostra berkuta jest zarejstrowana, ale sie raczej nie udziela :). Seiryuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Szkoda ze nie ma tu dziewczyn, zawsze jakos by sie inaczej rozmawiało. Inne poglądy itp itd :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 byly,byly... wiem,ze byly tu jakies kobiety.bodajze z 6 bylo...ale co teraz to nie wiem. a moze ktorys z moderow to KOBIETA :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jest kilka ale zadko pisza a temat juz był. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 No a jak to ja (z lewej) z kolezanka :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 :lol: sciemniać to potrafisz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 kolezanka ladniejsza ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Hm, ja jestem. zapodaj zdjecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 jeśli trafi się tu jakieś prawdziwe foto to temat powinien zostać przyklejony :lol: a moze wogóle topić jakiś typu cała prawda o mnie ?? :lol: każdy by walną swoją podobizne rozsądnych rozmiarów, żeby nie było za dużo śmiecia :lol: i żeby nie straszyć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...