Skocz do zawartości
Dannn

Monitor 22' Do ~770zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.To znowu ja. Odłożyłem kupno kompa do końca nowego roku. Jednakże monitor planuje kupić teraz. Jestem 100% zdecydowany na radeona hd4870x2, ale monitor będzie 22 cale. Wiem, wiem marnotrawstwo karty ale cóż.

Do dyspozycji mam 770 zł. Mam 3 typy:

1) LG W2252 TQ

2) Samsung T220

3) Samsung SM 2233 BW

Bardziej bym się skłaniał do pozycji no.1 gdyż jest tania i podobno dobra. Jednak chce zeby moj radek przynajmniej troche mil dobre warunki do pracy na 22'.Ewentualnie możecie dawać inne monitory 22'tak mniej więcej 770 zł. Może być mala roznica bo wiadomo w jednym 580 zl a w drugim 800.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też się właśnie zastanaiam nad LG LCD 22" W2252TQ-PF ale rodzi mi sie takie pytanie do ludzi siedzżcych w tym biznesie. jak sądzicie jak skończy sie ten cały okres świąteczno sylwestrowy to można sie spodziweać jakiś obiżek cenowych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też się właśnie zastanaiam nad LG LCD 22" W2252TQ-PF ale rodzi mi sie takie pytanie do ludzi siedzżcych w tym biznesie. jak sądzicie jak skończy sie ten cały okres świąteczno sylwestrowy to można sie spodziweać jakiś obiżek cenowych?

raczej bym się nie spodziewał już wielkich obniżek, te rozmiary są już bardzo tanie i wydaje mi się że ewentualne obniżki będą już powolne i niewielkie, raczej potanieją większe 24" i 26"

Jeśli masz większą kwotę i możesz dołożyć przemyśl jeszcze nowszy model W2284

http://www.agito.pl/powyzej-19/lg-22-lcd-w...352.335756.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no własnie chcialem na monitor przeznaczyć max 750zł. ten W2252TQ-PF jest u mnie w katowicach w sklepie za 709zł, W2284F-PF wisi już za 819 niestety.

teraz widząc cenę w Agito.pl mam dylemat.. z kosztami przesyłki to wyjdzie bez mała770zł czyli 60zł drożej niż mam W2252TQ-PF od ręki w katowicach.

nasuwa mi sie takie pytanie czy rzeczywiście odczuje róznicę miedzy tymi modelami. główne zastosowanie u mnie to internet. troche też staram sie bawic w photoshopie ale to raczej amatorsko więc nie potrzebuje zadnych pro czy nawet półprofesjonalnych monitorów. gry i filmy sa u mnie na szarym końcu tego całogo szeregu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi