Defox Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Mam zamiar kupić e8400 + mobo. Planuje oc do 4ghz jak Bozia da:D Reszta zestawu taka jak w podpisie. Zastanawiam się czy mój zasilacz pociągnie ten sprzęt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Powinien pociągnąć. Poza tym Chieftec ma chyba jakieś działające zabezpieczenia, więc w najgorszym wypadku powinien sie wyłączyć. Edytowane 26 Grudnia 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Polecam lekturę diabelskiego postu nr 666 z tematu "Jaki Wybrać Zasilacz" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Polecam lekturę diabelskiego postu nr 666 z tematu "Jaki Wybrać Zasilacz" a to dobre - nawet nie zauwazylem, ze post ma diabelski numer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 :D ps.na pelnym relaksie - jeszcze dolozysz dysk jakas karte i zostanie na 3 dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Defox Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dzięki za odpowiedzi. Im więcej się zastanawiam tym bardziej nie wiem co wybrać. A co myślicie o tym zasilaczu i quadzie q9300 po oc? ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...