solmyr Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Szukam jakiegoś programu do zgrywania filmów z Youtube, ale takiego który umożliwiałby masowe zgrywanie filmów np. od jakieś użytkownika. Możecie coś polecić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Szukam jakiegoś programu do zgrywania filmów z Youtube, ale takiego który umożliwiałby masowe zgrywanie filmów np. od jakieś użytkownika. Możecie coś polecić? osobiście używam flv recorder możesz tez spróbować Save2pc Pro .. Edytowane 26 Grudnia 2008 przez mensir67pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ok, one umożliwiają zgrywanie, ale nie o to mi chodziło. Chcę zgrać automatycznie wszystkie wideo od jednego użytkownika, jest ich kilkaset, a nie chce mi się wklejać linków do każdego pliku. Chciałbym aby to się zrobiło w miarę automatycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 ...i jeszcze z wyborem: flv czy mp4 (lepsza jakosc). moze skrypt youtube_down.js dla Opery, ktory wyswietla 2 linki pod filmikiem, mozna wybrac format. + jest taki ze nie trzeba instalowac softu, nie trzeba nic kopiowac, wklejac. Wystarczy otworzyc z 5 stron z filmami, klikac w linki, a kiedy zacznie sie sciagac zamknac stronki co by sie filmy nie buforowaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Od siebie polecam : http://keepvid.com Mamy dwa formaty do wyboru ( flv - słabsza jakość ) ( mp4 - dobra jakość ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) Wszystko fajnei, ale tego o co prosiłem ciągle nie znalazłem, czyli zgrywania automatycznie od jednego użytkownika wszystkich wideo. ZNALAZŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TubEmAll PRO Edytowane 3 Stycznia 2009 przez solmyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) Szczerze wątpię, czy jest taki program. Ale możesz po kolei pobierać filmiki od użytkownika, Tylko kopiujesz linki ... Hehe no to gratuluje :P Edytowane 3 Stycznia 2009 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...