Polaros Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Tak jak w temacie czy ma ktos dokladne wymiary jadra T'berda i jego polozenie wzgledem dziur na plycie. Chce skonczyc projekt bloku ( jeden to cos ala WW drugi to Maze3) a nie specjalnie chce rozbierac poraz 100 moje WC ( juz mnie cholera z nim bierze). Wiec jezeli ma ktos pod reka takie dane bedze wdzieczny. Swoja droga to smieszne ale nie moglem znalesc tego na stronie AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 srodek rdzenia CPU jest w miejsci przeciacia sie przekatnych (poprowadzonych na skos od srodka dziur) a odstepy pomiedzy dziurami to 67x37mm (ale zmierz bo mierzylem stary blok a tam chyba cos jest nie tak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 odstepy to : 66.09 mm i 36.14 mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Dzieki za to ale jeszcze chcialbym znac wymiary jadra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 zmierz ;P poszukaj w dokumentacji AMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zmierzyc moge dopiero jutro bo kolega przynosi swoje jadro :wink: A poniewaz teraz mam chwile czasu i siedze nad Cadem wiec chcialem juz to narysowac. Co do dokumentacj amd ehh szkoda gadac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 a moim zdaniem rdzen procka nie wychodzi na przecieciu przekatnych poprowadzonych z dziur przy sockecie- przynajmniej tak wynika z praktyki z moim epoxem 8rda+ .... zreszta latwo to sobie sprawdzic samemu... rdzien jest przesuniety lekko w jedna strone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 pomyslcie co pomyslalby ktos nie znajacy sie choc troche na komputerach czytajac ten post ... :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 wiesz co chyba naprawde nikt tu nigdy nie poda rozmiarow tego jadra gdyz ja zakladalem jakies 2miechy temu taki sam post ktory skonczyl sie na zmierz se pan sam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Oki poniewaz nie mam pod reka suwmiarki to normalna linijka wychodzi 7.5mm na 11mm strasznie male to jadro :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciak Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Oki poniewaz nie mam pod reka suwmiarki to normalna linijka wychodzi 7.5mm na 11mm strasznie male to jadro :lol: size don't metter :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Kurde Polaros! Bylo gdzies na Forum ale nie mam linka. Ktos zapuscil caly obrazek z dokladnie rozrysowanymi otowrkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 wiesz ale wazne jest tez grubosc :) a tego nie zmierzysz linijka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 mozesz zmierzyc shima on musi miec taka sama grubosc co jadro (wystajaca czesc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Kurde Polaros! Bylo gdzies na Forum ale nie mam linka. Ktos zapuscil caly obrazek z dokladnie rozrysowanymi otowrkami. Mam ten rysunek, w calym tym topicu chodzilo o wymiar jadra i jego umiejscowienie wzgledem dziur a tego nie ma na rysunku na tamtym rysunku mozesz zmierzyc shima on musi miec taka sama grubosc co jadro (wystajaca czesc) :lol: Widze ze nie wyczailes "subtelnego" dowcipu przedmowcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Same zboczylasy siedza na tym forum!!! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...