damian34 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zainstalowalem Windowsa XP (jakiegos przerabianego, tuningowanego) i w exploaratorze jak otwieram foldery z katalogu glownego na dysku to otwieraja mi sie w tradycyjny sposob czyli w tym samym oknie. Natomiast otwarcie podfolderow powoduje kazdorazowe wywolanie nowego okna exploratora. Pytanie moje : w jaki sposob to zmienic aby wszystkie foldery otwieraly sie w jednym oknie. Bardzo prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Pomoc w Windows nie ma? Narzędzia->Opcje folderów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian34 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Pomoc w Windows jest ale Narzedzia > Opcje folderow nie rozwiazuje niestety sprawy. Opcje "Otworz foldery w tym samym oknie" mam zaznaczona i to nic nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Sprawdź sobie czy nie masz czasem wirusa autorun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Nie instaluj "przerabianego" Windowsa - proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian34 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wina wirusa to nie jest bo dzieje sie tak od samego poczatku instalacji. Moim zdaniem to kwestia jakiegos ustawienia ale nie wiem jakiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Nie działa zapisywanie ustawień -> wyłączyłeś o jedną usługę za dużo lub masz zbyt wolnego kopmpa + zbyt ostre kill*timeout, pomóc też może reset ustawień + restart explorer.exe. ... a ogólnie lepiej nie bawić się nlitem jak się nie wie co się robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian34 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Sam sie nie bawilem nLite. Zrobil to ktos inny a efekt byl zachwalany przez wiele osob. Moze akurat takie otwieranie okien nikomu nie przeszkadzalo. Komp zapewne nie zawolny bo to Core 2 Duo E8200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...