tomaszkogut Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Witam, Mam pytanie do użytkowników pakietu telewizyjnego z Telekomunikacji. Czy wejście LAN (żółte) w tunerze (Samsung SDH-85) musi być podłączone do żółtego gniazda w liveboxie, aby tuner się uruchomił, czy mogę je podłączyć do dowolnego, innego routera? Moje pytanie stąd, że nie wiem czy mogę kupić inny router, tak, aby działał z tym tunerem. Szukając na google napotkałem się na tyle samo odpowiedzi na tak i na nie, ale żadnego uzasadnienia. :) Zaznaczę jeszcze że w Telekomunikacji oczywiście twierdzą, że musi być podłączony z tunerem jedyny słuszny router - Livebox. :) edit: Pożyczyłem od kolegi i podłączyłem router Linksys WAG200G (taki jak zamierzam kupić) i tuner uruchomił się bez problemu, tak więc problem rozwiązany. Dziękuje za liczna pomoc ;) Edytowane 29 Grudnia 2008 przez tomaszkogut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...