BinoKomputer Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam! Chciałbym was poprosić o pomoc. Ostatnio wpadłem na pomysł ze mógłbym podłączyć dwa komputery do jednego monitora... Posiadam monitor LG W1952TQ i mam taka funkcje że mogę zmieniać na tryb analogowy i cyfrowy. Podłączył bym jednym kablem komputer do jednego wejścia w monitorze natomiast drugim kablem drugi komputer do drugiego wejścia monitora. Czy da się w ogóle tak zrobić?? I czy jeżeli miał bym te dwa komputery to musiał bym tu i tu mieć klawiaturę i mysz, czy jedna klawiatura i jedna myszka mógł bym sterować tym i tym komputerem jedynie zmieniając tryb z analogowego na cyfrowy i odwrotnie? Proszę o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 http://allegro.pl/item502923220_przelaczni...leniem_usb.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Jeśli masz możliwość podłączenie do monitora np. przez DVI i D-sub osobno to możesz tak zrobić, ale wtedy musisz mieć osobno klaiwaturę i mysz do każdego z kompów. Ewentualanie przełączać ręcznie. Dlatego dobrym rozwiązaniem jest taki przełącznik j.w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 I czy jeżeli miał bym te dwa komputery to musiał bym tu i tu mieć klawiaturę i mysz, czy jedna klawiatura i jedna myszka mógł bym sterować tym i tym komputerem jedynie zmieniając tryb z analogowego na cyfrowy i odwrotnie? Proszę o pomoc :)Jeżeli nie masz monitora dotykowego to niestety nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...