matrix1 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Mam gre James Bond 007 NightFire i mam z nią problem mam R9000 i tylko na tej grze mam duże problemy z grafiką demo tej gry też instalowałem jest to samo niewiem co jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 nie masz co sie przejmowac, duzo nie stracisz - ta gra to bubel :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 to fakt... gierka wspaniała nie jest. (oprócz poziomu który trzeba przejsc bez broni)... ogólnie nic nei tracisz wszystko co taj jest juz było (poziomy podbne do rtcw i mohaa). co do problemów to ja tez mam r9000 i problemów nie mam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ja mam problem z radkiem9k w American McGee's Alice. Na rivie128 :) wszystko bylo pieknie a tu pyk i nie ma tekstur i wszystko jest zielone. Gierka jest oparta na enginie q3, a sam q3 dziala bez problemow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Mój kolega miał takie problemy po zainstalowaniu orginalnych sterowników wszystko działa ok karta to dokładnie sapphire radeon 9000Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a moi koledzy sie skarza na radki 9000... maja nawet problemu z odpaleniem nfs:hp2 i ut2003 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 mm tkai problem na win 2k lub na xp jak gram to nei widze przeciwników i mi sie obraz u ruzy maze co to ejst nie prublowłąem na 98 ani me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Chłopie!!! Pomogę ci, ale nie wiem kompletnie co tam nabazgrałeś!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Widziałem to na Win Xp - nie widać przeciwników - sami też jesteśmy przeźroczyści :) a czasami nie ma ścian... (na ATI 9000) Niestety nie mam na to rozwiązania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Widziałem to na Win Xp - nie widać przeciwników - sami też jesteśmy przeźroczyści :) a czasami nie ma ścian... (na ATI 9000) Niestety nie mam na to rozwiązania... ser_visant- dzięki za przetłumaczenie problemu, bo wronka gada (pisze) w jakimś dziwnym slangu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 poprostu nei widze gosc a kuzyn ma radka 9000 hiis a ja mam tego co w opisie tlyko saphire i jemu chodzi a mi nie mi sei gra podobna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Haa!! Wiem jak Ci pomóc!!!! Zainstaluj DirectX9, mojemu kumplowi pomogło na GF2MX. Powinno się udać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrix1 Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Cze wiem jak ci pomuc musisz zainstalowac stare stery nailepiej orginalne z płytki to pomaga napewno muszą być wcześniejsze od wersji 2.4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 a cha a dx jakeigo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Czy ktoś mądry wie jaki plik przechowuje save game w tej gierce, bo katalogu sugerującego to jakoś nie ma, a i nazwy plików wiele nie podpowiadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Hmm niewiem co za nightfire masz bo mi savy zapisuje poprostu w folderze save. Spotkałem się jeszcze z taką gdzie miejsce na savy robiło w moich dokumentach.Sprawdź, a jeśli niemarz to znaczy, ze masz lewą gre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iKingPin Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Poszukaj w windowsie/dane aplikacji/gearbox software powinny tam byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 u mnie jest katalog save normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Witam , Czy zna ktoś stronke w której znajde ten opis.Szukałem i nic nie mogłem znależć :( . Z góry dziękuje i pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 wejdz na www.gry-online.pl wybierz obrazek gracz info i potem poradniki do gier. tam jes na pewno:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Wielkie Dzięki "esor" !! pomogłeś mi przeiść 8 poziom :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 hmmmm mi do tej gierki nie byl wcale potrzebny opis:PPPPP a tak wogule to mi wieksza przyjemnosc z grania sprawia przechodzenie bez opisow no ale kazdy lubi cos innego:PPPPPPPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 no ta gierka to wcale taka zla nie byla (i trudna) ale juz w nia nie gram bo dorwalem sprintel cella:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ac3r Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 wejdz na www.gry-online.pl :)tam znajdziesz to napewno, tylko dobrze poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 ac3r, on juz znalazl opis :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Mi tam wszystie gry smigają.A co do bonda to jest juz od jakies czasu path > Ściągni se i bedzie smigac . Gra mizerna :twisted: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrekth7 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 :lol: Mam mały problem otóż jest misja gdzie zjeżdzasz windą a w oknach wyskakują kolesie ich zabijam zjeżdzam dalej , winda sie zatrzymuje zabijam nastepnych kolesi aż do momentu jak wyskakuje koles z bazuką ,kolesia zalatwiam a winda spada , na moment sie zatrzymuje i jest wybuch winda leci na dół ja sie zabijam . Nie wiem co robic .Za pomoc z góry dziękuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 i w tym momencie skacz na taras jak winda sie zatrzyma na chwile :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrekth7 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Skacze już od dobrej godziny i nie moge przeskoczyc :cry: i jak staje gdzie wybiegują na tarasie kolesie i jak stanie ostatni raz przed spadnięciem :cry: dlaczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 nie skacz jak ona stoji naprzeciwko tego mostu wiszacego miedzy 2 blokami to wes ta linka do reki i wyceluj tam jest hak w srodku i strzel i zlapie linka haka i po klopocie wciagniesz sie do srodka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...