diolek Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 linka ta z tego telefonu komorkowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Hehe a moze wiecie co zrobic w takim garazu pod ziemia tuz zaraz po tej windzie jam gdzie musze rozwalic wszystkie ciezarowki. Robie to rozwalam wsztstkie ciezarowki tylko jedna z karabinem jezdzi i do mnie wali co mam robic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 tez ja musisz rozwalic pod Tab pisze ci przeciez co nalezy zrobic 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Hehe ale chyba z 10 rakiet juz dostala i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Hehe ale chyba z 10 rakiet juz dostala i nic :( No co ty ? Ja najpierw trzaskalem w cyca co siedzi z giwera, w dzwiach odsuwanych/bocznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Hehe ale chyba z 10 rakiet juz dostala i nic :( No co ty ? Ja najpierw trzaskalem w cyca co siedzi z giwera, w dzwiach odsuwanych/bocznych. A ja nie wiem jak się do tego garażu dostać. Wiecie co trzeba zrobić? Jestem na tym piętrze gdzie się linką z telefonu zaczepiało z windy. Wsio rozwaliłem - serwer też i chodzę w kółko. Co tam trzeba zrobić, zapewne trzeba uruchomić windę ale nie wiem jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Gra się minimalizuje co chwile :( Klikam na maksymilizuj dwie/trzy sekundy i wraca na pasek :( Na starym kompie nie było takiego problemu ( Cel566Mhz, 256 MB, RivaTNT2 M64 32Mb ) :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 probowales na innych catalystach ?? jakie masz teraz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Próbowałem i nic :( Teraz mam najnowsze ze strony www.ati.com pod XP ( czyli 3.10 ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Próbowałem i nic :( Teraz mam najnowsze ze strony www.ati.com pod XP ( czyli 3.10 ). 3.10 na ogol robia kaszane :? sprobuj ze sterami ktore dostales do karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Próbowałem i nic :( Teraz mam najnowsze ze strony www.ati.com pod XP ( czyli 3.10 ). 3.10 na ogol robia kaszane :? sprobuj ze sterami ktore dostales do karty Ok, spróbuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zainstalowałem stery z CD i dalej to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelo1992 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 w 3 misji- to jest chyba jakas japonia czy cos takiego musze uwolnic zakladnikow i zostal mi tylko ten na postoju samochodow jednak nie moge znalesc tego postoju. moze ktos wie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Gra ktoś może w multi?? w single gierka jest średnia ale w multi sie supcio gra :D ostatnio czesto polaków spotykam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...