Shillex Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Wiem. Taki temat już był. Ale ja mam taki problem: Skasowałam plik to archiwum, co trzeba przez Winrara wypakować. Był to plik na hasło. Został skasowany, nie dalej niż 3 miesiące. Jak go odzyskać? Proszę o dokładnie info. PS. Przywracanie systemu nie pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Odzyskanie fizycznie awykonalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shillex Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Odzyskanie fizycznie awykonalne...Dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Plik został już zapewne nadpisany jeśli cokolwiek zapisywałeś na tej partycji. Tzn jest jeszcze szansa na odzyskanie przy pomocy R-STUDIO, ale baaaardzo mała - coś jak wygrana w lotto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shillex Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Plik został już zapewne nadpisany jeśli cokolwiek zapisywałeś na tej partycji. Tzn jest jeszcze szansa na odzyskanie przy pomocy R-STUDIO, ale baaaardzo mała - coś jak wygrana w lotto. Łee.. No szkoda. Spróbuję tym programem. A czy mogłabym prosić o małą instrukcję do niego? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Google? Strona producenta? Pomoc programu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shillex Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Google? Strona producenta? Pomoc programu?Właśnie szukałam i nic nie znalałam. Dlatego spytałam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 więc producent wypuścił program bez instrukcji obsługi... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...