Jawcio Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Witam! Planuje po nowym roku kupic taki sprzet: Proc: E8500 (699zl) Grafa: GTX 260 OC Gigabyte (965zl) Pamiec: 2x2GB A-DATA EE CL5 1066Mhz (269zl) Obudowa: Antec 300 (239zl) Zasilka: Corsair 550W (299zl) Plyta: Asus P5Q-E (549zl) Nagrywara: Pioneer 216 Black (99zl) Dysk: Samsung 640GB F1 16MB Cache (210zl) Razem: 3349zl esc.pl I mam pytanie, jakie by bylo najlepsze chlodzenie dla procka? Zeby tak do 4,0 wyciagnac go. Myslalem o Pentagram Karakorum, co o tym sadzicie? Bo jest tanie i podobno dobre. I mam jeszcze jedno pytanko, czy przy zakladaniu chlodzenia np. gdyby to bylo te Karakorum na E8500 trzeba wymienic i nalozyc paste termoprzewodzaca? Jesli tak, to czy przy skladaniu kompa w esc.pl zrobia to dla mnie? Czy zamontuja chlodzenie i naloza paste, pewnie wtedy musialbym jeszcze u nich odrazu zamowic paste jaka chce. Prosilbym tych co maja pojecie o odpowiedz. :) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 A nie latwiej zadzwonic do sklepu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Jeżeli nie zamówisz pasty, to użyją dołączanej do chłodzenia. Proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ale Karakorum może mieć gładką inaczej :wink: powierzchnię podstawki. Więc lepiej go samemu zakładać, możesz ją sobie wyszlifować przed montażem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...