lolo Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Jak poznać rewizje epoxa 8K3T (czy siakoś tak, ten na KT333), bo jak widziałem u qmpla nigdzie nie jest napisane która to wersja, a jak będe qpował (kiedyś) to nie chce dostać 1.0 (jak właśnie qmpel). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Jak poznać rewizje epoxa 8K3T (czy siakoś tak, ten na KT333), bo jak widziałem u qmpla nigdzie nie jest napisane która to wersja, a jak będe qpował (kiedyś) to nie chce dostać 1.0 (jak właśnie qmpel). Coś kiepsko patrzyleś :) Jest to napisane między piątym, a szóstym slotem PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 ...a nie wiesz moze czy sa juz dostepne w Polsce plyty rev.1.2??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Przyglądałem sie jej ze 2 min, i nie mołem tego znaleźć :oops:, dopiero w praniu wyszło, że to 1.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...